1

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 10:50

Kada prasivėrėte auskarus? O gal vis dar jų neturite, nes mąstote, kad tai yra kūno bjaurojimas?
Kas yra gražu, o kas yra amoralu? O gal auskarai visuomet ir bet kokiais kiekiais yra gražu?

Pašnekam

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 12:08

As manau taip kas per daug tas nesveika( kalbu apie tuos maniakus kur nera laisvos vietoa ant kuno). O kur jie suverti nu tai cia jau skonio reikalas. As auskarus isiveriau gal kokiu 12 ir del to nesigailiu nors vienoj ausy turiu dvi skylutes, o kitoj viena veriuosi tik i dvi, o dabar jau koki du menesius isvis ju nenesioju . Dukrai iveriau kai jai buvo 3metai.

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 12:45

O kaip mergaitė reagavo?

Aš įsivėriau būdama 16-os, nes mama auskarus padovanojo su ta intencija

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 12:51

Sau iveriau būdama 8 klasei, atsimenu su mama dar važiavom prie vaikų pasaulio Vilniuje, ivere siūlus dar tais laikais. Turiu tik po viena skylute ausyse ir viskas daugiau niekur. Mažiuke labai noreja, pradurem vasara buvo jai 2 su puse metuku, panešiojo iki to kol reikejo pravalyti,o paskui isterika skaud anuimk, nenoriu, nuemiau, užgyjo skylutes, nieko nesimato.. o tiek noro iš pradžiu buvo

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 13:49

[quote name='GiedreAdmin' date='Feb 4 2009, 10:45 AM' post='49858']
O kaip mergaitė reagavo?

Tai ir veriau nes pati labai uzsigeide, todel ne vienos asarytes neislie
jo, pati auskariukus issirinko, buvo laiminga

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 16:51

Man gražu pvz ausyse,ir maža akutė nosije
O pvz kai veriasi intimiose vietose nu sory.......trūksta žodžių

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 17:42

na tarkim galiu užsimerkti į estetiką, bet KAIP įsiverti??? Jaučiu taaaaaip skauda.... Na gal užšaldo, bet paskui gi vis tiek skaudėti turi...

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-04 19:14

Man pats faktas,atsigult prieš eilinį žmogų [neeilinis yra ginekologas ] išskiest kojas ir leist jam krapštytis tarpukojį .Nu net nežinau aš ne peržengčiau per tai

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-05 08:04

As irgi esu pries auskarusimtymiose kuno vietose Man tai jau iskrypimas

O pati turiu tik ausyse ir bambyteje Man laaabai grazu mazuciukas auskariukas bambyteje Nekenciu ilgu, dideliu kabanciu - labai negraziai atrodo

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-05 11:00

bamboje auskaras irgi gražu

Eli.lt
Eli.lt

2009-03-11 19:19

Aš turiu po skylutę abiejų ausų speneliuose ir vieną kremzlėje.
Laaabai norėčiau auskaro liežuvyje, bet liežuvis mano tam nesutvertas...

Eli.lt
Eli.lt

2009-03-18 13:09

Ausis persidūriau būdama kokių 16-kos metelių Dar labai norėjau auskaro į bambą, bet po sesers pasakojimo, tas noras praėjo Auskarais apsikaustę žmonės man nelabai Draugė juokdavosi, kad kai ji bučiuojasi su vaikinu - skamba metalas Na man kažkaip nelabai

Eli.lt
Eli.lt

2009-03-18 14:38

O ką sesė pasakojo?
Ar nepūliuoja bamboje, kai prasiveri auskarus? Nes man ausys tai gana ilgi gijo... Ir mano mergaitei tas pats. Ir dabar negaliu nešioti kokio pigaus metalo auskarų...

Sukurtos temos: 9   Diskusijose pasisake: 478

2009-03-28 16:37

Auskariukus turejau budama 8 klasei, dar įvere siūlą o ne auskarą, durem prie vaiku pasaulio

...Jeigu gyvenimas tau duoda citriną, išspausk iš jos visą limonadą!....

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2009-03-31 11:48

Tai kaip su tom bambomis??? Ar pūliavo kam nors?

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 24

2009-06-12 20:54

As turiu intymu auskariuka. Skaudejo baisiai, bet gal tik koki trecdali sekundes. Man labai graziai atrodo, auksinis ziedelis su deimanciuku, brangusi padovanojo :) Man tikrai problemu pries auskaru vereja/tatuiruotoja nebuvo, tuo labaiu, kad jis atsisake verti, kol as su savimi dar vieno asmens neatsivesiu ir nepasirasysiu kruvos popieriu, vere tik su pirstinemis ir ten tokiais instrumentais. Pasak jo, tai labai iprasta vieta tiek vyrams, tiek moterims, ir tokius auskarus tiiikrai lenga paslepti per pokalbi del darbo :) O saldyti tai sivis jokiu saldymy veriant asukarus neturetu buti, nes jei netycia nerva pagadintu, tai reikia, kad zmogus kuo greiciau tai pajustu ir galima butu imtis tinkamu priemoniu. Ir beje, neskubekit vadinti iskrypimais to, kas pacioms nepatinka. Dabr jau seniai turiu ilgameti drauga, bet anksciau nebuvau sutikusi nei vieno vyro, kuiam tas auskariukas butu nepatikes ar kliuves

Paskutinį kartą redagavo: Bitute (2009-06-12 20:57)

Eli.lt
Eli.lt

2009-07-27 15:08

Turiu tik ausyse po viena,ir man uztenka,veriausi kokiu gal trylikos metu ir nesigailiu.is pradziu ivairius galejau nesiot ir sidabrinius ir paprastus,bet po keliu metu pradejo kaskart puliot,tai nusipirkau auksinius ir dabar ramu.o kitose vietose cia tai skonio reikalas.

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-07-27 17:02

nepradurtos ausys net mnao...

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2009-08-06 13:09

ildivo 2009 07 27    

nepradurtos ausys net mnao...

ildivo, nesijausk vieniša - ir aš nepradurtomis ausimis...

į kitas (kitus) gal ir gražu pasižiūrėti - bet...

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2009-08-07 20:38

Turiu 3 auskarus kairėj ausy ir 1 dešinėj. Įsivėriau pirmas skylutes būdama 10 metų, antrą pernai, o trečią praeitą mėnesį. Taip pat turiu aukarą liežuvyje. Įsivėriau vakar. Man tai yra super gražu. Auskariukas liežuvyje yra tolokai, tai kai kalbu jo visiškai nesimato, nebent kai juokiuosi ir rėkiu 

1

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Auskarai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)