Eli.lt |
2006-12-20 14:18
Ar tiesinatės plaukus? Aš tiesindavausi su tiesintuvu, bet plaukai labai jau kenčia nuo to, tai dabar gaila juos kankint , o lygių plaukų taip norisi...Gal žinot dar kokių gudrybių, kad plaukai nesibanguotų?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2006-12-20 16:30
Kažkada ir aš norėjau tiesių plaukų. Dabar jau susitaikiau su bangomis Bijau, kad ir tau teks Išbandžiau daugybę priemonių, bet neradau tikrai gerų namų sąlygomis (vis tik lengviausia plaukus sutvarkyti naudojant Keune priemones).
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-20 21:12
Aš irgi žnyplėmis tiesinau, bet: 1. Vis tiek nepavyksta susitvarkyti plaukų taip, kaip sugeba kirpėja; 2. Tiesinant ilgesnį laiką, o ne keletą kartų per metus, plaukai suprastėja (net ir naudojant spec. priemones). Taigi nusprendžiau, kad dėl minimalaus efekto neverta žaloti plaukų.
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-21 15:45
Kad nereikėtų plaukų tom žnyplėm kankint, tai aš dar tokį būdą suradau...kai išsiplaunu plaukus, po to juos džiovinu fenu ir su labai plačiu šepečiu, o galvą palenkiu žemyn, kad nuo šaknų pasikeltų.Oi, pamiršau, kad dar prieš džiovinimą, galus patepu tokiu aliejuku, kuris neleidžia pūstis plaukams.Šiaip, gan veiksminga, tik labai atsibosta, nes plaukų nemažai, pavargstu ilgai džiovint.
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-23 16:51
Bet sakykit gi tos žniples kur kiramine juostee tai gi gal visai neblogos?
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-23 17:06
neblogos, neblogos, gerai ištiesina, bet vistik kenkia plaukams. Nieko jau nepadarysi, kaip ir viskam, reikia saiko
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-30 14:43
Aš tai jau nebe tiesinu, nors turėjau gerą tiesintuvą su tuormaline keramika, bet vistiek man kažkaip žiaurei džiovindavo..nors tiesinau tik vieną kartą į mėnesį..matyt man nelemta..ir priemones geras naudojau..
|
| |
 Eli.lt |
2007-01-12 06:56
aš niekada nenorėjau garbanotų, nes man netinka. Ant kitų pažiūrėt ui kaip gražu...O dabar mano tiesinimas apsiriboja tik spec. priemone ir paprastu fenu, nes kepti plaukus gaila. Tai darau tik įpatingom progom. O vyrui aš būnų laaabai graži tiesiais plaukais, nes ir ilgesni atrodo
|
| |
 Eli.lt |
2007-07-31 08:48
Pabandymui buvau nusipirkusi paprasčiausias žnyples. Mano patirtis rodo, kad naudojant bet kokius prietaisus tokios šukuosenos kaip kirpykloje nepasidarau. Todėl ir investuoti į bandymus nematau prasmės. Nu ką. Pabandžiau patiesinti plaukus kelis kartus, supratau, kad neturiu tam kantrybės ir numečiau žnyples. Taigi eksperimentams užtenka ir tokių pigių. Jeigu patiks tiesintis plaukus, galėsi įsigyti brangesnes
|
| |
 Eli.lt |
2007-08-09 12:34
Iš tikro norint pasiekti plaukų lygynimo efekto kaip kirpykloje reikia naudoti ir spec. plaukų priemones. Šeip manau geriausia keramikinės žnyplės+spec priemonės
|
| |
 Eli.lt |
2007-08-09 13:09
Tikrai sutinku, kad reikia naudoti spec priemones nes kitaip plaukus galima sudeginti per labai trumpa laika susiruosiau pirkti gera plauku tiesintuva bet niekaip neissirenku koki ar keramini ar stiklini ir koks ten jo galingumas turetu buti,nes atsibodo rytais po vierna sruogele bruzinti plaukus o efekto po pusdienio nulis gal galit patarti?
|
| |
 Eli.lt |
2007-11-17 13:58
Čia daugiausia kalba buvo apie tiesinimo žnyples. Na taip, geras išradimas, ypač garbanėms (anksčiau tiesių plaukų savininkės tai galėjo garbiniuotis fenu, o garbanės niekaip ištempti tų garbanų neturėjo su kuo ), bet labai jau gaila laiko, nes pvz. ryte nesinori daug gaišti, o jei paskubomis išsilygini tai ir rezultatas atitinkamas Ar yra bandžiusių cheminį plaukų tiesinimą? Labai norėčiau pasidaryti, tik nedrąsu, nes skaičiau, kad kartais labai pažeidžiami plaukai. Bet manau čia nuo kirpėjo (ir salono) profesionalumo priklauso. Tai gi, jei jau mokėsiu (kaina vis dėlto nemaža), tai norėtųsi ir atitinkamų rezultatų. Pasidalinkit patirtim, kas kur darėte?
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 16:01
na cheminis plauku tiesinimas,tas pats,kas cheminis garbanojimas,plaukai tiesinami labai aukstoi temperaturoi ir pritepama begalo daug cheminiu preparatu,seip lb kenkia plaukui o merginos kurios tiesinasi tiesintuvais tai zinokit,kad pries tiesinant reikia naudoti koki purskikli kuriame nera dervu,nes jos lb kenkia paciam tiesintuvui (dervu buna plauku lake,putose) ir kai naudoji kazkoki pvz purskiama pieneli pries tiesinima,tai tas karstis isgarina pieneli,o ne naturalia plauko dregme,tai lb gerai,nes plaukas turi tureti pakankamai dregmes,nes jei jos nera tai issauseja ir prasideda visos problemos taigi sekmes tiesinant,su saiku viska galima ir reikia
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-24 16:53
na tiesintuvu db nauju visokiu yra ir karstis reguliuojasi apie stiklini tiesintuva net girdejusi neesu tai siuo klausimu nieko nezinau o kad naudoti spec.priemones tai tikrai butinai reikia
|
| |
 Eli.lt |
2008-01-29 22:27
Na as irgi teisinu keraminem dabar jau philips salonpro, reguliuojasi temperatura, bet nepajauciau labai didelio skirtumo tarps sito ir paprasto tiesintuvo. O su fenu net nebandziau tiesinti tiesog siaip paprastai issidziovinu savo garbanas o poto jau su tiesintuvu lyginu
|
| |
 Eli.lt |
2008-02-21 10:56
as tai pirkau REMINGTON wet 2 straight.man tai jis labai geras keramikinis padas,temperatura reguliuojasi,yra uzrakinimo mygtukas nuo netycinio temperaturos pakeitimo,skylutes garams iseiti.su juo galima tiesinti tiek sausus plaukus,tiek dregnus.aisku,pirmiausia plaukus istepu L'oreal Studio Hot Straight tiesinimo kremu,o jau istiesintus atepu su plauku galiuku aliejuku KERASTASE NUTRITIVE oleo-relax...
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-17 21:29
naudojant karstas priemones wisada reiktu naudot spec priemones, pati zinau kaip sunku po to atstatyt sweiko plauko iswaizda
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-14 21:10
Tailande nusipirkai tiesinimo znyples, stiklines, isleidziancias garus kazkokius ten Klausiau kirpejos, ir ji sake, kad stiklines maziausiai kenkia plaukams ir turi buti kuo slidesnes, ir tikrai, jos puikios! Nepastebejau kad plaukai butu nutriuse
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-25 09:15
Anksčiau tiesindavau kaip tik galva išplausiu tai ir tiesinu, o dabar tai kažkaip tik išdžiovinu ir viskas, o ten kur koks plaukelis ir sukasi tai patiesinu , dažniausiai tai grifka tik tvarkau kad tiesi būtų, o tai i visas puses..
|
| |
 Eli.lt |
2008-07-25 14:28
O gal kuri bande issitiesinti kirpykloje ilgalaikiam efektui? cia kazkas panasaus kaip cheminis, bet ten tik plaukus istiesina ir efektas laikosi apie 3-4 menesius. Zinot gal ka?
|
| |
> Plaukų tiesinimas