Eli.lt |
2009-01-19 13:11
Kas švenčia, kas nešvenčia - kita tema, bet ką tokio padovanoti, kad nustebinti savo mylimąjį? Pasidalinkite patarimais ir idėjomis
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2009-01-19 13:18
sveiki, as laukiu valentino dienos dovanosiu savo meilei kelione prie juros ir masaza dviems
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-19 13:51
masazo kambariai dviems yra eastisland vilniuje ir druskininkuose. kazkada esu bandzius uzsienyje tai buvo labai smagu
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-19 15:19
Mes vienas kitam dovanėlių nedovanojame mieliau vakarą praleidžiame romantiškai Pagaminu kokią vakarienę su juros gerybėmis (kaip žinia, tai natūralūs afrodiziakai), gretimai namų esančioj gėlių parduotuvėj prieš savaitę užsakau rožių žiedlapių(kap pastovi klientė, jų gaunu nemokamai ), nuperku plaukiojančių žvakių širdučių, į kokį platų indą pripilu vandens, pabarstau žiedlapių, serviruodama stalą taip pat pribarstau žiedlapių, uždegu dar papildomai žvakių... pavakarieniaujame, vaiką užmigdome ir... (toliau patys žinote kas būna )
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-19 17:58
Aš visiškai neturiu idėjų tai dienai.. Man čia nei šventė nei ką.. Bet visi tokie romantiški, viskas vien širdelių apsupty.. Net nežinau, gal reiktų pabūti bent kartą romantike kaip čiučiundra..
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-19 23:07
mano nuomone, gyvenime ne daug graziu dalyku, todel visas sventes man patinka svesti arab kokiu nauju sugalvoti. juk jei pats nieko nedarysi tai nieko ir nebus. jei nenorite svesti, bent nusipirkite naujus apatinius ir padarykite madu demonstravima su sampanu vip klientams
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-31 18:06
aš užsakiau tokias trumpikes valentiniškas ir dar koki niekutį pridėsiu
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-02 14:54
Mergaites turiu diploma valentino dienai, kam reikes galiu atsiusiti, galit iteiktiprie dovanos savo mylimajam aišku savo nuožiurą pakoreguoti, jei kas jums netinka.
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-05 08:17
Nemegstu Sv.Valentino proga dovanoti banaliu sirdeliu ar kazkokiu suvenyru puostu jomis Siais metais ruosiuosi padovanoti kvepalus, tik va neprisimenu ar jam vienas kvapas patiko ar nelabai
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-06 08:39
sveikos gal kas dar kokiu ideju valentinui? mums valentino diena beveik sutampa su draugystes metinemis, tai kazkaip visada viena dovanele abejoms sventems iteikiu kokia rimtesne mastau sikart dovanot ta sirdute sidabrine kur per puse dalinasi, man tai taip miela tokie dalykeliai... ant jos uzrasiuka jei pavyktu isgraviruot dar dar kartu pirksiu ant rankos grandinele, nes pamete visai neseniai savaja, o ant kaklo tos sirdutes tai tikrai manau nesikabins tik va nezinau dabar ka daryt, ar vyrai nesioja tokius dalykus, gal nefainai jam visai bus ta sirdute kabintis? kaip manot? kazkaip labai pasimetus as sikart, labai greitai jau tos sventes atejo, pastebet net nespejau, o dabar jau mazai laiko
Cituoti(angellxxx @ Feb 5 2009, 08:17 AM) 49901 Nemegstu Sv.Valentino proga dovanoti banaliu sirdeliu ar kazkokiu suvenyru puostu jomis Siais metais ruosiuosi padovanoti kvepalus, tik va neprisimenu ar jam vienas kvapas patiko ar nelabai
as va siaip irgi visada buvau uz praktiskesnes dovanas, bet manau tokia svente tai ir ka mielo galima ir su tom sirdutem as siaip tik nemegstu nei dovanoti nei gauti kokiu tai skulptureliu... nebent jau kokia super originalia ir dailia, tinkancia prie interjero o del kvepaliuku tai rink tokius, kurie tau patiks, pati uostysi juk as tai saviskiui kai padovanojau vienus, tikrai labai skanius, tai kartais kai pasikvepina atsitraukt negaliu net, uostineju visa
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-06 11:59
Cituoti(braskele @ Feb 6 2009, 06:39 AM) 49928 sveikos gal kas dar kokiu ideju valentinui? mums valentino diena beveik sutampa su draugystes metinemis, tai kazkaip visada viena dovanele abejoms sventems iteikiu kokia rimtesne
Musu metiniu proga as dovanojau savo pacios padaryta - sumaketuota nuotaruku albuma su musu isimintiniausiomis gyvenimo akimirkomis Bakalauro iteikimas, gimtadieniai, prisiminimai nuo juros ir t.t. Labai smagu pavartyti ir prisiminti ka per metus laiko teko patirti kartu
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-07 17:27
pas mus kažkaip tos dovanos labiau gražesnės buvo tuo metu kai dar draugavom-pradėjom kartu gyventi... žinoma,aš labai noriu ir labai tikiuosi visuomet kažko TOKIO,tačiau mano vyras grubiai pasakysiu "krienas" na, tiesiog jam neįdomu,jis neskaito šios dienos kaipo šventė - jam elementariai paprasta diena ir tiek. Iš pradžių pykau,bet dabar nebekreipiu į tai dėmesio (sau nuotaiką sugadinčiau ir tiek)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-02-03 12:45
Manau, kad galima rasti internete, gerai pasiknaisiojus diplomo pavyzdžių. O pats geriausias diplomas, žinoma, būtų pačios sukurtas
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 14
2010-02-03 14:36
Si karta su vyru sau pasidarome valentino dienos proga dovana - kelione na cia siaip gavosi netycia, bet vaziuosim i ukraina su draugais paslidineti

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-02-03 16:15
Geras! Į Ukrainą? Kažkaip neteko girdėti, kad ten kas važiuotų! Šaunu
Bet tai vizos reikia, ane?
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 14
2010-02-03 17:59
Giedre 2010 02 03
Geras! Į Ukrainą? Kažkaip neteko girdėti, kad ten kas važiuotų! Šaunu
Bet tai vizos reikia, ane?

vaziuoja pastaruoju metu nemazai vaziuojame i BUKOVEL ten nesniai buvo tas, kur veda labas rytas, krupickas atrodo
O vzos nereikia, nes per lenkija vaziuosim

|
| |
Vaivutė
svečias |
2010-07-15 15:03
Štai Jums puiki ir originali idėja dovanai! Piešiu pagal užsakymus (portretus, natiurmortus, peizažus, garsių darbų reprodukcijas). Priemonės pasirinktinai: grafitas, anglis, sangina, pastelė, tušas, akvarelė. Kaina sutartinė.
Dėl darbų pavyzdžių - rašykite el. paštu vaiva.andriusyte@gmail.com 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-07 14:24
ooo čia kažkas įdomaus vyksta
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-08-07 17:06
priklausys nuo finansinės padėties ir šiaip trūksta idėjų. Tikriausiai pagaminsiu ką nors neįprasto ir nupirksiu gero vyno. Gal kur nuvažiuosime kur.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-08-07 20:28
Sveikutė Valentino diena dar tolokai, o va mano ir mylimiausiojo metinės visai ne už kalnų. Mąstau ką originalaus sugalvoti, gal ką mergytės patars?
|
| |
> Ką dovanoti Valentino...