Forumas > Kūno priežiūra > Ar naudojate kūno aliejų?
1

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 21:00

Jeigu taip, tai kokį?

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-16 21:13

as naudoju "Jonsons baby" negaleciau be jo,ypac gerai po depiliaciu

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-17 19:37

nenaudoju nuolat, kai užeina noras - įsigyju, po to sunaudojusi ne visada lekiu pirkti kito

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 14:32

va va..."Johnsons baby" ir as naudoju kur levandomis kvepia ir tepu visalaik tik kai is duso islipu,nenusisluosau...issitepu ir laukiu kol susigers i oda...aisku tenka luktert bet efektas koks oda minkstute ir svelni buna,nes ant dregno kuno isteptas aliejus sulaiko 10 proc. daugiau dregmes

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 14:39

Naudojau ir aš Johnson's baby aliejuką, bet mane nuo jo pradėjo berti, tad pasigaminau sau pati iš alyvuogių aliejaus ir levandų

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 15:13

Cituoti(čiučiundra @ Jan 19 2009, 12:39 PM) 49028
Naudojau ir aš Johnson's baby aliejuką, bet mane nuo jo pradėjo berti, tad pasigaminau sau pati iš alyvuogių aliejaus ir levandų

niu niu,sudominai o kaip ji pasigaminai?alieju tai ta toki paprasta paemei ar specialu is kokios kosmetikos parduotuves?

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 15:46

Ėmiau paprastą parduotuvinį nerafinuotą alyvuogių aliejų

Dalinuosi receptu:

reikia

1 butelio nuo kubuš gėrimo arba užsukamo stiklainio
šviežių arba džiovintų levandų gėlių (gali būti vaistinės ramunėlės, mėtos, čiobreliai)
1l alyvuogių aliejaus(ėmiau nerafinuotą, jis yra geriausias, bet dėl specifinio kvapo galit jį pakeisti rafinuotu)

Paruošimas:

Į butelį/stiklainį pridėti gėlių, nereikia stipriai kimšti, nes nebus vietos aliejui, užpilti aliejumi kad apsemtų gėles, jei procesas vyksta vasara gamtoje, tai reikia gerai užsukti indą, apvyniuoti juoda plėvele ir "pamiršti" saulėje visai dienai, po to kokiom 2 savaitėm pastatyti į tamsią vietą, jei viskas vyksta namų sąlygom, tai tada reiktų aliejų gaminti vandens vonelej, kaitinant apie 3 valandas, po to gerai užkimšti ir palikti dviem savaitėm kad aliejus gerai pritrauktų iš gėlių visas naudingas medžiagas. Po dviejų savaičių aliejų nukošti ir jau galima naudotis.

Aš tepuosi ant šlapio kūno, nes geriau pasiskirsto

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 22:01

o as pirkau levandu aliejuka jonsons labai patiko, greit isigeria ir maloniai kvepia kai baigsiu, pirksiu purskiama, bus patogiau naudot, nes dabar buteliukas apsiriebaluoja

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-19 23:10

as pasidarau pilinga su kukuruzu miltais ir issitepu aliejumi, superine procedura

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-27 16:13

Purškiamo dar nesu bandžius - visai būtų įdomu išbandyti. O kokios firmos rekomenduotumėt?

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-02 12:41

Cituoti(GiedreAdmin @ Jan 27 2009, 06:13 PM) 49480
Purškiamo dar nesu bandžius - visai būtų įdomu išbandyti. O kokios firmos rekomenduotumėt?

Aš Kolastyna turiu :-) gal ir nieko toks, bet mane nervino, kad išsiriebaluoja visas buteliukas nebeina purkšti.. be to kai purški tai nusėda lašiukų vonios kambaryje ir po to slidu, reik valyt viską. Žodžiu vargas...

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-07 13:06

Aš naudoju paprastą migdolo riešutų nerafinuotą aliejų kai yra noro išsitrinu su kavos tirščiais (jie turi būti iš kavos be cukraus ir pieno, darau į kavinuką) ir tada lepinuosi išsitepusi aliejumi, pasakiška oda būna

Eli.lt
Eli.lt

2009-07-30 16:30

Aliejai labai geras daiktas .NAudoju avent firmos jis labiau tinkamas nuo striju bet purskiuosi visa kuna.Dar yra Balmandol aliejus ir neblogas riebus bet cia jau toks brangesnis ir skirtas jautriai probleminei odai,as ji naudojau labiau kudikiui pildavau i vonia ir prausdavau nes sausa oda buvo,arba po vonios itepdavau.o tie johsono aliejai tai tik odai kuri problemu neturi,nes jo kokybe nekokia,ir geriau vaikams nenaudoti.geriau rinktis kuo naturalesni be jokiu priemaisu ir dazikliu.o ju yra tikrai nemazai vaistinese tai pilna ir kainos ivairios.

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2009-08-03 14:27

Eli.lt 2009 01 19     Oho Labai ačiū už receptą

labai geras receptas -

tik as ėmiau 0,2 litro aliejaus ir džiovitų jazminų...super...

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2009-08-03 14:55

Gal ir gerai tas alyvuogių aliejus, bet aš labai skeptiškai nusiteikusi dėl esamos kokybės Lietuvoje.

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

=)
svečias

2009-12-23 14:49

o gal zinot kaip galima pasidaryti koki alieju kunui po duso, per viena diena, nes rytoj reikia padovanot..... man reikia, kad skaniai kvepetu ir, kad nereiketu daug produktu. labai prasau. noriu padovanot 17m. mergaitei. aciu.

Sukurtos temos: 29   Diskusijose pasisake: 662

2009-12-23 16:03

labai retai jį naudoju, nes nėra būtinybės

Irmulia
svečias

2010-04-03 17:50

Eli.lt 2009 01 19

Na jau tokių aliejų kaip Jonsons tai jau vienareikšmiškai reikia vengti. Ir ginčytis dėl to nė neverta, nes belieka tik žvilgtelėti į tokių ir panašių aliejų sudėtį - ji baisesnė nei tragedija. Tokius aliejus sudaro TIK beverčiai rafinuoti aliejai ir krūva parabenų. Nė neįsivaizduoju kaip mamos dar kūdikius tokiais tepa...

Aš naudoju tik nerafinuotus aliejus ir be jų jau negalėčiau išsiversti. Perku jų Gedimino vastinėje arba el parduotuvėje www.naturata.lt

Aišku gerų aliejų yra ir paprasčiausiose parduotuvėse, tik rinktis reikia ne "pure", kas reiškia rafinuotą, o tik "virgin" (nerafinuotus), gerokai aukštesnės kainos aliejus.

pantera
svečias

2010-08-10 10:25

taip as naudoju ir savo atradimu labai dziaugiuosi. naudoju salto spaudimo avokadu, graikisku riesutu. Daugiau viska galima pasiskaityti per google susiradus "aliejus". Ten labai daug geru patarimu!!!

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2010-08-10 10:30

Naudoju nerafinuotą alyvuogių aliejų kaip pilinguojuosi. Tada oda nebūna išdžiovinta. O šiaip kai baigsis planuoju kokį kitą aliejų įsigyti.

1

Viršun ^ | Forumas > Kūno priežiūra > Ar naudojate kūno aliejų?

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)