Eli.lt |
2008-11-14 10:29
Konkursas veja konkursą - jūs tik spėkite suktis
"Domino" teatras dovanoja bilietukus į spektaklį "Lietuvos diena" lapkričio 20 dieną.
Siūlau sužaisti tokį kūrybinį žaidimuką: Papasakokite savo gyvenimo istorijos trumpąjį variantą "Gimiau nei per anksti, nei per vėlai", o mes jums išdalinsime šiuos bilietukus
Kūrybines istorijas galite kurti tiesiog šioje temoje. Laukiu jūsų pasisakymų iki 11.19 pačio ryto. 11.19 skelbsiu nugalėtojus
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-11-15 11:23
Na aktyviau merginos,juk toks prizas laukiam jūsų istorijų
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 09:38
Na va... Visos ir visi gimė per anksti ir per vėlai....
Teks bilietukus šuniukams atiduoti
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 09:56
Tai kad labai sunkus konkursas cia Pradejau galvot apie savo gyvenima,ka galeciau isskirti,tai ir susimasciau,kad kiekvienas gimstame nei per anksti nei per velai,kad kiekvienas nutikimas(kad ir koks jis bebutu) ivyksta tuo metu,kada ir turi ivykti Man atrodo,kad kiekvieno zmogaus atsiradimas siame gyvenime turi jam skirta laika, gyvenimo istorija, kuria pats gali koreguoti pasirinkdamas tai,kas jam atrodo geriausia. Net jeigu pasirinkimo rezultatas buna ne toks, kokio tikiesi, viskas yra tik i nauda. Gyvenime zmogus gi patiria ir juodo ir balto ir viskas vyksta tada ,kada turi ivykti. Jau nusitempiau i gylius isvedziojimus
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 10:04
Na neskubekit atyduoti šuniukam bilietukus.. bandysiu sudalyvauti , aišku jei kažkas gausis
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 10:24
Aš gimiau ir laiku ir reikiamoj vietoj Tačiau aš praleidau vieną proga, kuri įtakoja dabartinį mano gyvenimą.... kaip kadaise sakė mano matematikos mokytoja turiu "protingą galvą, bet kvailas kojas" šiuo metu norėčiau tiesiog pasukti laiką atgal.... su dabartiniu savo patyrimu ir protu būčiau pasukusi visai kitu keliu.... tik dviejų dalykų savo gyvenime nenorėčiau keisti: santuokos ir vaiko.... tai yra geriausia, kas nutiko mano gyvenime
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 11:22
Kažkada buvo vienas žmogus, kuris sakė, "Kokia nesąmonė "Gimiau nei per anksti, nei per vėlai" - vat aš tikrai gimiau per anksti, nes sutikau moterį, kuri už mane yra gerokai vyresnė ir jau turi šeimą, vaikus, savo karjerą... Pavėlavau "
O aš sakiau - nesąmonė! Galbūt būtum visai jos nesutikęs! O juk kiekvienas susitikimas ir kiekviena pažintis yra mums labai svarbi: kartais karjerai, kartais šeimai, o kartais ir visai kitiems patyrimams
Aš, manau, kad gimiau pačiu laiku Svarbu mokėti pasiimti iš gyvenimo tai, ką jis siūlo šiuo metu, nes kitos progos gali nepasitaikyti
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 19:37
Nušvitus motina džiaugsmu, Kai glaudžia savo mažą vaiką. Nebūna nieko ne laiku- Ateiname tada kai reikia... Atsinešam pasaulin savo dalią, Ją paskiria Dievulis ar Dangus. Ir nesvarbu kuo tapsi vargšas ar karalius, Svarbiausia tik išlik doras žmogus. Mes gimėme pačiu laiku, Nei per anksti, nei per vėlai. O jeigu nori būt kažkuo kitu- Vadinasi per daug klaidų gyvenime darai....
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-17 22:58
Cituoti(freja @ Nov 17 2008, 07:37 PM) 45582 Nušvitus motina džiaugsmu, Kai glaudžia savo mažą vaiką. Nebūna nieko ne laiku- Ateiname tada kai reikia... Atsinešam pasaulin savo dalią, Ją paskiria Dievulis ar Dangus. Ir nesvarbu kuo tapsi vargšas ar karalius, Svarbiausia tik išlik doras žmogus. Mes gimėme pačiu laiku, Nei per anksti, nei per vėlai. O jeigu nori būt kažkuo kitu- Vadinasi per daug klaidų gyvenime darai....
freja, nuostabu jenau kaip tu čia gražiai....
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-18 10:47
Dekui...
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-18 15:23
Norėjau pasiteirauti.ar laimimas vienas bilietas ar pora? aciū
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-18 15:23
Visada gaunam du bilietukus
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-18 18:09
Jeigu ką - čiučiundra savo atiduos Juokauju Taip, pora
Dar ir kiti nariai turite šansų gauti bilietukų
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-18 18:51
na ,atrodo , visuose konkursuose sudalyvauta,belieka laukti rezultatu ,gal pasiseks ir dar noriu noriu uzduoteliu !
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 14:50
Jau tau tik galvoti ir galvoti tas užduotėles
Tai ką - pasidarėm sau konkursą
Kadangi bilietukų gavau daugiau nei tikėjausi Tai pasiimu į teatrą Erve, čiučiundra, freja , jos pasiima savo draugą, draugę, vyrą arba žmoną
Ir susitiksim rytoj, ketvirtadienį Domino teatre. Spektaklis prasideda 19 val
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 14:59
aciu
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 15:04
Prašom prašom - visada smagu, kai žmonės džiaugiasi Susitiksim - pasičiupinėsim Nes dabar tik internete klaidžiojam tiesos ieškodami
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 15:04
Sveikiname gražaus jums spektaklio
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 16:03
tikrai smagu-taip norejosi kur nors islisti -pasikulturinti. aukle mazulei surasta ,tad iki rytojaus , merginos
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-19 18:09
Oj aciu aciu aciu aciu aciu!!!!!!!!!!
|
| |
> Konkursas "Gimiau nei...