Eli.lt |
2008-11-13 22:27
Ši firma gamina netik kosmetika,bet apskritai "viską" Kas esate ką išmėgine? kokių turite atsiliepimų ir apskritai ką manote ir ką žinote apie Amway?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-11-14 08:35
Labukas as naudoju AMWAY produkcija ,aisku ne viska .Indu plovikli,dantu pasta ,virtuvei skirtas priemones sveitimui,galiu pasakyti tai kad tos priemones yra viskas koncentratai ,taupumo atzvilgiu geras dalykas sumoki kad ir brangiau bet tai atsiperka ,na tarkim jei skalbimo priemones uztenka kelis kart ilgesniam laikui nei kitu! Manau jegele !
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-14 09:41
Oho Tai beveik viską naudoji
Aš dantų pasta tikrai esu patenkinta - pati ją naudoju ir panaudojus nekyla rankos pirkti kitos: po colgate ir kitų stebuklų dantys apsineša jau po pirmo valgymo.
Taip pat turiu orkaičių valiklį, tik reikia rankas saugoti, nes vis tiek nemanau, kad taip išvalo ekologiškos prekės Tik tiek kad, kai pirmąkart šveičiau galvojau nusišausiu - tiek brudo išvaliau, kad visa šiukšlynė skudurų buvo.... Nusibodo net
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-14 15:42
Mes kazkada turejom dantu pasta tai irgi labai patenkinti likom o siaip tai naudojam sveitinklius, kurie puikiai sveicia ir nebraizo pavirsiu o taip pat negaliu atsidziaugti orkaites valikliu, kuri pritaikau bet kur : Jau toks pasakiskas dalykas, kad negaliu apsakyti zodziais
Zodziu si produkcija man tikrai patinka
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-14 15:47
Turiu langams valyti putas,esu patenkinta Planuoju nusipirkt ką nors dar
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-16 20:38
Kosmetika tikrai gera. odos priežiūros priemonės irgi. Pas draugę terliojausi daug kuo - patiko.
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-17 13:03
Man asmeniškai dantų pasta labai nepatiko.. Mano dantų kaulas baltas, tai jeigu jau nevalo gerai dantų pasta iškart pasimato, jaučiasi. Tai man nepatiko. Bet skystis ir tie gaivinamieji purškikliai - super yra
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2009-08-08 13:49
Nieko nebandžiau. O ir man niekas nieko nėra pasiūlę iš tos kosmetikos. Tik prieš kelerius metus buvau kviečiama į pristatymą.
|
| |
Aida
svečias |
2010-02-10 14:57
Siaip si amway kompanija nieko negamina, ju prekybos tinkle prekiaujama is gamintoju tik aukstos kokybes produktu pagamintu gaminiu ir tik atitinkanciusju reikalavimus ekologiskoms aukstos kokybes produktams.as naudoju visas namu ukio produktus, skalbimo priemones, vitaminus ir kosmetika, rezultatus matau is karto, esu labai patenkinta nemaciau dar nieko panasaus del visu valymu priemoniu tiek kosmetika.ir odos prieziuros priemones nepakeiciamos. reiketu pasidometi apie kitu firmu kremus ir ju sudeti. Teko daug isbandyti ir brangiu kremu, ju sudetyje labiausiai pasibaisejau pamaciusi parabenu, naturaliu nuodu www.imunitetas.lt/?aid=1138. Labai jau cia daug galetu pasakoti, zmones nieko nesupranta net nezino apie produktus priraso visokiu nesamoniu, jei kam nepatinka tegu sau vaiksto i akropolius ir perkasi pigius neaiskiu firmu produktus, kiekvienas elgiasi savaip
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-02-10 15:28
Na... Kaip čia pasakius - neaiškių firmų... Kartais būna aiškios firmos ir aiškiai viskas parašyta, tik žmonės tingi gilintis ir neskaito, kas parašyta ant pakuotės.
O aš gana skeptiškai vis tiek esu nusiteikusi - nekritikuoju ir nesakau, kad čia bloga proukcija, tačiau dėl vieno tikrai esu tikra: šiais laikais grįžti prie natūralumo nelabai yra įmanoma. Chemijos ir sintetikos yra pilna visur.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
janakii
svečias |
2010-02-18 16:45
LOC sudėtis: 15-30proc. anijoninio paviršinio aktyvumo medž, <5 proc. nejoninio pav akt medž, taip pat yra vanduo, citrinos rūgštis, sodium C12-15 pareth sulfate, cocamide DEA, sodium chloride, triethanolamine ir t.t. ir t.t. Ar dar kyla noras kam nors tą valiklį gerti? Panaši koncentruota chemija yra ir kitoje Amway produkcijoje. Ar gera ar bloga produkcija, galima spręsti tik išbandžius daug įvairių firmų gaminių. O kad brangi, tai dar nereiškia , kad kokybiška ir ekologiška.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-02-19 08:39
janakii 2010 02 18
Ar dar kyla noras kam nors tą valiklį gerti?

Čia buvo geras 
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
aureja
svečias |
2010-05-06 17:28
matau cia visos patenkintos amway produktais as taip pat naudoju viska is amway ir esu patenkinta jei ko reikia kreipkites y mane net galiu pakonsultuoti skype. aureja33
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2010-06-01 11:35
Teko iš amway naudoti butinių priemonių, jau 4 metus naudoju ta pati langu ploviklio buteli ))) Labai gerai valo ir nepalieka ruožų.
Taip pat naudoju dantų pastą Glister, nes joje fluoro yra ppm 950. Stomatologų rekomenduojama naudoti dantų pastas turinčias ppm 1000 parametrą, o visos dantų pastos mūsų prekybos centruose turi nuo 1200 iki 1400 ppm, o per daug fluoro negerai...
|
| |
lvita
svečias |
2010-06-28 08:59
as tai likau visiskai nesupratus skalbimo milteliu efektyvumu.prisiklausiau kad jie super geri ir reikia labai nedaug. tai susigundziau ir isigijau ir pabandzius labai nusivyliau, ir demiu neisplauna taip stebuklingai kaip cia visi kalba ir kas labiausiai nepatiko kad jokio kvapo. gaila isleistu pinigeliu, nes skalbimo milteliai -slamstas paskutinis.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 329
2010-06-28 21:02
Nezinau,ka pasakyti. Tiek girdejau apie tai, o pati ir skalbimo miltelius isbandziau, ir sampuna, bet nieko stebuklingo nepamaciau. Eiliniai produktai, man pasirode, ir tiek
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2010-06-29 20:56
apie tokios firmos buitinę chemiją esu girdėjusi, bet ne apie kosmetiką

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 21:23
O aš vis galvoju, kaip galima gaminti to paties pavadinimo ir kosmetiką, ir puodus, ir chemiją, ir patalynę... Kokia ten visko kokybė?
|
| |
KOKYBE
svečias |
2011-05-21 10:42
Amway produkcija nuostabi! Ziuriu dauguma raso tik apie valymo ar skalbimo priemones, kosmetika... Kodel niekas nepamini maisto produktu, vandens filtravimo sistemos? Juk cia dar yra neapsakomai skaniu makaronu, kurie, pavirus pora minuciu ilgiau vis dar lieka makaronais, o ne sulipusia miltu kose! Viena karta viriau juos pusvalandi ir grizus puode radau... MAKARONUS! Neitiketina, superine gaminimo techologija. +Labai skanus padazas prie ju, ypatingo skonio tikra angliska juodoji arbata, triju rusiu kava, aliejus, actas... o vandens filtravimo sistema pripazinta geriausia pasaulyje! +Kvepalai, kuriais negaliu atsidziaugti! Jie pagaminti ne spiritiniu, o aliejaus pagrindu (neissigaskit, ant rubu zymiu tikrai nepalieka), todel kvapas islieka labai ilgai. Turiu nemazai informacijos apie sia produkcija ir jeigu ka domintu galite kreiptis indrezolubaite@gmail.com
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 5
2011-07-02 15:51
ištikrųjų ir aš nustebau radus pasisakymus tik apie dantų pastą ir miltelius...gal todėl , kad ne visai tiksliai įvardinta?juk kosmetika vadinasi ARTISTRY ir BEAUTYCYLE, tik firmos pavadinimas AMWAY.
o gal todėl, kad tiek vanduo, kurį mes gereme, ar puodai, kuriuose gaminame turi įtakos odai ir bendrai savijautai?milteliai, valikliai, plovikliai irgi šiek tiek , nu bet pasta...?prie ko čia pasta?bet tiek to.
aš tai apie kosmetiką ir tik apie kosmetiką, nors irgi vartoju beveik viską,aišku kas man tinka.vartoju seniai.ilgai vargau kol radau, paskui kol prisitaikiau.ir dabar šimtaprocentinio rezultato dar neturiu,bet nekeičiu, gal todėl, kad žiauriai problematišką odą turiu ir ši kosmetika buvo vienintelė, kuri nors kiek reagavo į panaudotas priemones.Gal įprotis ar iš tiesų geriau nebūna??? o kaip jums?kaip radot?ar ilgai vartojat?ar patenkintos?
|
| |
> Amway