2

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 5

2011-07-02 16:04

Giedre, o kas Jums trukdo išsiaiškinti?internetu lyg ir sugebat naudotis, o ten informacijos tiek ir tiek ir dar truputį, įvairiom kalbom, video, testai, oficialūs aprašymais įvairiais lygiais, asiliepimai   ir t.t.Galit nelaukt, kol nepaprašysit,  nieks Jums nieko neaiškins ir per jėgą nebruks.Kalbat apie sintetiką, tai kalbėkt iki galo.

palyginkit standartus, gamybos tehnologijas, bet neištraukit vienos sudedamosioss dalies ir pradėkt rėkt kaip viskas blogai. O gal tik tą vieną ar kelis žodžius suprantat?Man toks jausmas po Jūsų komentaro, kad kalbat net nebandžius ir net nelabai suprantat, ką kalbat. Stebinat, garbė žodis stebinat .

2011-07-02 16:26

" firma gamina netik kosmetika,bet apskritai "viską" Kas esate ką išmėgine?"

Apie vandens filtrus.Kai viena pažįstama apie šį filtrą pasakė "jei turi pinigų,

tai ir pirk"nelabai supratau kodėl?nu kuo jau jis ten įpatingas, kad šitokius pinigus mokėti,???

tuo labiau, kad nefiltruotas, bent  jau man, buvo daug skanesnis.filtruoto aš tiesiog neatsigerdavau,

kol nepabandžiau iš šito krano.net nepatogu pasidarė, garbė žodis, kai per vieną kosmetikos pristatymą gal

kokias penkias ar šešias stiklines išgėriau.skonis ir jausmas atsigerus nenusakomi.nežinau, gal čia tik man taip suveikė , bet prisimenu iki šiol.dar keli pastebėjimai apie vandenuką iš šito filtro.jis neprasmirsta vazoj taip greitai, kaip iš paprasto krano, nepalieka ruožų ar kalkinių nuosėdų,drumzlių, visada šaltas, skaidrus ir skanus.

2011-07-16 17:21

TURIU KOSMETIKOS PABANDYMUI , kurios norit parasykit  a.z

2011-08-27 18:00

""istusinau"" kriausiu /obuoliu uogiene BE CUKRAUS, faktiskai nestovedama prie virykles ir tik kelis katus pamaisius.(nors gal ir nereikejo) nemegstu uogienes, bet sitos skonis nenusakomas!!!!!!

pasidalinkit receptais ir patirtim, kurios gaminat icook puoduose, laaaaaabai prasau

2

Viršun ^ | Forumas > Kosmetika ir parfumerija > Amway

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)