Eli.lt |
2008-11-09 16:02
Sveikutes mergytes..Kokius batus renkates siam sezonui? kokios spalvos? kur perkate?? As labai noreciau atnaujinti savo turimus megstamus batus..kadngi si sezona uzsikabinau ant violetines spalvos, lb noreciau tokia ir batus nusidazyti..gal zinote kur tai daro ir kiek mazdaug kainuoja??
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-11-12 14:22
Kur dazo batus tai nezinau,bet gi yra pirkti ivairiausiu spalvu batu kiek maciau as siaip lietuvoj paskutiniu metu nematau batu vertu demesio,bet internetu kolkas irgi nedristu uzsisakinet... oj kokiu tik nera groziu,kai pasiknaisioji po internetines parduotuves! beje,kaip gi ikelti nuotraukas i zinute? ideciau batuku nuotraukyciu
|
| |
 Eli.lt |
2008-11-12 17:03
Zinau kad yra visokiu spalvu batu, taciau ju mazai. be to turiu tokius vienus, kuriuos mazai nesiojau, ir kazkaip pagalvojau kad jei nusidazyciau kokia violetine spalva uzsideciau dazniau.. Lietuvoje kazkaip nei rinktis is modeliu nei kokybes nera..o va internetu kaip ir tu minejai dar nedristu pirkti..zinok nzn kaip nuotraukytes ideti..
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 11
2009-07-12 17:35
sveikos,
gal kas nors galite pasakyti, kur Vilniuje rasti gražių botų? kol kas užmačiau tik tuos daržinius, žalius/juodus, o kad būtų gražūs, spalvoti, raštuoti- niekur...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 7 Diskusijose pasisake: 515
2009-07-12 17:47
Persona 2009 07 12
sveikos,
gal kas nors galite pasakyti, kur Vilniuje rasti gražių botų? kol kas užmačiau tik tuos daržinius, žalius/juodus, o kad būtų gražūs, spalvoti, raštuoti- niekur...
Akropolio Maximoj arba Maxima bazėj žiūrėk Akropolyje tikrai esu mačius gėlėtų, dėmėtų, gepardo raštu
Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 55
2009-07-14 08:34
aš kažkada esu mačiusi jyske. be to, būna alandeko, bet gana brangūs - aš tiek už botus nemokėčiau...
Gražuolė Vasara
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2009-07-17 09:32
man svarbiausia, kad batai butu patogus, o jie madingi ar nelabai - antraeilis klausimas.
perku sezonui. pigesnius kelis ir juos nudrnegius greitai - negaila, kad pigus. daznai keiciant, ne taip atsibosta, o ir negaila mest lauk
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2009-07-19 17:58
mylimavasara 2009 07 17
man svarbiausia, kad batai butu patogus, o jie madingi ar nelabai - antraeilis klausimas.
perku sezonui. pigesnius kelis ir juos nudrnegius greitai - negaila, kad pigus. daznai keiciant, ne taip atsibosta, o ir negaila mest lauk
Vat žinai aš ir vadovaujuosi tavo logika:
Svarbiausia patogūs 
Ir dažnai batus perku per akcijas, tai daug nekainuoja, o po to būna negaila išmest
|
| |
varliukė
svečias |
2009-12-07 12:01
Gal kas žinote kur gauti nusipirkti Žalius moteriškus ,su ne per aukštu kulniuku batus?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2009-12-28 17:29
Na nezinau as renkuosi ugs nu bent labai panasus ir aukstesnius ir is tikros vilnos nu trupuri jie brangoki as mokejau 200lt Bet uztat visa ziema vaikstau ir silta kojom....nors paieskojus tai ir iki 100 lt yra
 I love only you!
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 9
2010-01-29 15:50
Ko28 2009 12 28
Na nezinau as renkuosi ugs nu bent labai panasus ir aukstesnius ir is tikros vilnos nu trupuri jie brangoki as mokejau 200lt Bet uztat visa ziema vaikstau ir silta kojom....nors paieskojus tai ir iki 100 lt yra

Kad dabar jau gali ir originalius nusipirkti... Mačiau Steptope yra. Vistiek kokybės skirtumas didžiulis, kam pinigus švaistyt ant netikrų, jei geriau biški pasitaupius tikrai gerą daiktą įsigyti...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 341
2010-03-12 11:24
Pasakysiu iš savo varpinės: visuomet atkreipiu dėmesį į žmogaus batus ir visuomet stengiuosi, jog maniškiai būtų tvarkingi, mažų mažiausiai švarūs, bet tokios kančios kaip šią žiemą, tai dar neturėjau! Kas rytą išsivalau batus, o nepaėjus lauke penkių žingsnių pamatau, kad iš juodų tapo šlykščiai pilki arba dar kokie! Naudoju tiek daug visokių priemonių, kad ir pati nebežinau ko griebtis! Fu, bent jau žiemiški orai į pabaigą, užsibaigs kančios mano... O kaip jus prižiūrit savo batus, kad jie padoriai atrodytų? (čia ne visai į temą, prie stilingų batų, bet visgi ne apie ratus, o apie tuos pačius batus)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 32
2010-03-12 15:03
kriksto dukra studijuoja vilniuje, tai nusipirko grazius botus traku gatveje esancioje parduotuveje. sake, kazkur netolises drogo. ir mokejo tik 60 litu/ bet labai grazus ir dar su tokia kojnyte viduje.
Everybody needs somebody to Love!
|
| |
|
|
2010-03-12 15:44
Na, mada lieka mada, bet ar botai, kurie yra iš gumos, sveika kojai ir neatsilieps vėliau sveikatai? 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 6 Diskusijose pasisake: 56
2010-03-13 10:33
Gerda 2010 03 12
Na, mada lieka mada, bet ar botai, kurie yra iš gumos, sveika kojai ir neatsilieps vėliau sveikatai? 

pas mus tokie orai kvaili. Kai buna ypatingai tas pereinamasis laikotarpis. Visos druskos ir pruvai gadina batus, o guminiai botai nereikalauja ypatingos prieziuros. beto botu istisai nenesioji, todel nieko blogo nematau
life is a highway, I wanna drive it all night long!
|
| |
|
|
2010-03-13 11:02
na gal tu ir teisi
|
| |
Neziniuke
svečias |
2010-03-17 19:24
Turiu naujus guminius batus ir man tai patinka, bet geda nesioti, kadangi taip zmones spoksto, man ziauriai nepatinka.. Gyvenu Siauliuose nematau tokius kur nesiotu guminius batus.. O jei Vilniuje nesiociau, tai tikrai nesiociau, cia jau kitaip Vilnieciai mano.. Nezinau, ka daryti neiosti ar ne..? Man tai 21 m., gal ir tokius niekas nenesioja, tik mazi vaikai.. :// Sorry uz tokius kvailus parasymus, bet vistiek man idomu jusu nuomone.. Aciu..
|
| |
|
|
2010-03-17 19:45
Vilniuj tai konkrečiai manija užėjo guminiams batams! Siūlau nešioti ir tau, o jei kažkas kreivai žiūri, tai tu nekreipk dėmesio, arba pavydi žmonės, arba nesupranta nieko! Su laiku užsiauginsi kailį ir nebekreipsi į nieką dėmesio
|
| |
Neziniuke
svečias |
2010-03-18 10:07
Aciu uz komentarus Dar vienas dalykas nezinau prie ko derintis, jei guminis batai ir dar prie juodo palto, atrodo kvailiai, o gal ir ne.. Nezinau.. nieko, prie ko derintis..  O kaip jus derinant..? As tai vakar bandziau apsivilkti toki ilga striuke ir guminis batai, ir pardodziau mamai, tai sako, kad nesuprantu prie ko derintis, o tetis net nustebes, sako cia jau geriau eiti grybauti.. Tai gal jus ka nors patarkit..? Aciu.. 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2010-03-18 15:37
Dėl spoksojimo yra toks dalykas - jei tu žiūri, kaip į tave žiūri, tai ir žiūrės visi kas netingi Gal labai supainiojau, bet tikiuosi supratai, ką noriu pasakyti
O dėl derinimo - botai toks dalykas, kad jie nelabai prie ko ir dera Į juos reikia žiūrėti žaismingai, todėl derinimas bus toks eklektiškas. Na bent jau aš taip rengiuosi
Nes realiai, nors tavo tėtis ir buvo šiurkštokas, tačiau taip jau yra, kad botai tinka grybavimui Todėl kad ir kaip ką bederintum, vis tiek jie bus "iš kitos operos".
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
> Stilingi batai