Forumas > Stilius ir tendencijos > Stilingi batai
2

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-04-12 23:09

man labiausiai patinka sportinio tipo avalyne

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 321

2010-06-16 18:39

nusipirkau raudonus batelius tokius - priekis uždaras, kulnas - uždaras... man jie tokie stilingi atrodė - kulniukas žemas, patogūs... dabar ieškau kelnių arba kokios maikutės, baltinukų raudonų  

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-06-18 11:17

Labiausiai prie dusios zemakulniai. Ir , kaip tikra konservatore, megstu juodus

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2010-07-08 18:51

dabar ieškau baltų... papsakosiu, kas atsitiko paieškose. nueinu Trakų gtv.  prieš Humaną į tokią batų išparduotuvę - tipo Batų kalnas - pavadinimas kitas, bet batai tie patys. išsirinkau. atneša kitą batą - žiūriu jie skirtingi - vienas baltas it pienas, o kitas toks gelsvas... ir pardavinėja už 79 litus. ir kas tokius pirks , nebent koks klounas

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-10-09 17:28

ILDIVO, mat taip pat buvo, kai rinkausi batus salamander parduotuvėje. Jų spalva - baklažaninė, tik visa bėda, kat vienas ryškus baklažanas, o kitas visiškai išblukęs... Pasirodo spalvas pakeičia tas batas, kuris ilgai guli salėje, apšviestoje parduotuvės lempomis... Man sukeitė kelias poras, išsirinkau tinkamiausią variantą ir įsgijau. Esu labai patenkinta. O prieš perkant tai būtinai reikia apsižiūrėti, kad nebūtų kuriozų grįžus namo :)   

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2010-10-10 14:13

Man tai aukštakulniai. Jie tinka ir oficialioje aplinkoje ir klube.

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 5

2010-11-07 11:14

Siulau jum is vilnos pacios veltus tapukus, veltinukus .teptiu padukus tepu spec.lateksu jog nebutu slydušypsena darbukus darau pagal individualius uzsakymelius siunciu visur šypsena siuntimas keturi litukai uzsakovo saskaitelešypsena vilna yra begalo silta ir svarbiausia begalo sveikas dalykelis šypsena mano darbuku mielai prasom pasiziureti

http://public.fotki.com/kemeja/mano-pabandymai-/

su manimi galite susisiekti : 867900461 (sms galimi)
skype - kemeja.okunevaite
el.p - vaida.medeliai@gmail.com

Ulla
svečias

2010-12-03 21:46

nesuprantu mados guminiu batu.. nesamoniu prisigalvoja zmones, ka nerandat paprastu naturaliu batu, kurie nekenkia jusu kojoms? ar kas cia? fuj, nesuprantu kaip mieste su tokiais galima vaikscioti.. suprantu kaima, ten gerai tokie.. bet ne mieste...

Ulla
svečias

2010-12-03 21:48

dar viena vejasi mada... fuuu gi slampa tie batai nieko gero.. ir paskui turi ligu.. cia nebatai gi merginos tai šlepetes..

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2010-12-05 09:23

Ulla, aš tai guminius naudoju tik kai reik šunį po parką pavedžioti.

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2012-04-29 16:34

Ten kur gyvenu, labai daug lyja, tad teko nusipirkti guminukus, rinkausi tokius, kur labiau į paprastus batus panašūs, tad nekyla klausimo prie ko derinti: trumpa striukė, džinsai... nors praktiškai visi nešioja paprastus žalius...

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

2

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Stilingi batai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)