Forumas > Šeima > Gyvenimas po vestuvių
1

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 15:40

Štai jau ne pirmą kartą diskusijose perskaitome, kad po vestuvių daug kas pasikeis. Na ir kas, kad kartu nugyvenote keletą metų. Na ir kas, kad atrodo, jog pažįsti tą žmogų kaip nuluptą. Viskas pasikeis!

Tiesa ar melas?

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 15:42

nepasakyčiau kad kažkas labai smarkiai pasikeitė. iki vestuvių jau ir taip gyvenom kartu. šiaip didžiausi pasikeitimai santykiuose buvo, kai pradėjom kartu gyventi, ir kai vaikučio susilaukėm. o vestuvės tiesiog buvo smagi šventė ir tiek

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 15:53

Kol gyveni nesusituokęs viskas atrodo daug paprasčiau... Nepatiko, susirinkai "manatkes" ir pas tėvus... Po vestuvių taip nepadarysi... Tėvai gali pasakyti, kad yra šeima ir bendras problemas reikia spręsti...
Daugėliui antspaudas pase vis dar daug reiškia... Yra toks rusų posakis "Все невсты - ангелы, откуда берутся жёны-ведьмы" Aš perfrazuočiau šį posakį moteriškai "Visi vyrai iki santuokos ereliai, iš kur po santuokos atsiranda vyrai-kiaulės?" Po vestuvių jie jaučiasi atsipalaidavę, nereikia stengtis kažko užkariauti, galų gale nereikia puoštis
Juk nei raugėjimo, o kartais ir, nei išmėtytų daiktų, nei amžinai neskųsto veido iki vestuvių mes nematom

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:05

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 04:03 PM) 1819
Man irgi ne viskas klūna, bet yra dalykų, kurių nemėgstu

as nemegstu kad jis valgo pastoviai eina ir kramto vis kaip ziurkenas

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:08

Mane tai "biesina" nuolatinis raugėjimas

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:13

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 03:53 PM) 1811
Kol gyveni nesusituokęs viskas atrodo daug paprasčiau... Nepatiko, susirinkai "manatkes" ir pas tėvus... Po vestuvių taip nepadarysi... Tėvai gali pasakyti, kad yra šeima ir bendras problemas reikia spręsti...

Visi vyrai iki santuokos ereliai, iš kur po santuokos atsiranda vyrai-kiaulės? Po vestuvių jie jaučiasi atsipalaidavę, nereikia stengtis kažko užkariauti, galų gale nereikia puoštis

Aš pridurčiau: jeigu sau leidi manyti, kad viskas paprasčiau. Jeigu į santykius žiūri rimtai, pas tėvus nebėgiosi, daiktų pirmai progai pasitaikius į lagaminus nekrausi, o sėsi ant sofkutės ir spręsi iškilusias problemas. Viskas priklauso tik nuo dviejų žmonių požiūrio.

Taisyklė "visi" niekam tikusi. Kaip ir pirmuoju atveju, tai priklauso nuo požiūrio. Arba į kitą žmogų žiūri rimtai, arba tu niekada į jį taip nežiūrėjai.

Kažkodėl (o žinau kodėl) psichologų gąsdinimai apie santykių pokyčius būtent po vestuvių (ne savaitę anksčiau, ne mėnesiu vėliau) mane juokino. Sutinku, kad šeimos gyvenimas keičiasi tuomet, kai gimsta vaikai, kai nori nenori turi prisitaikyti prie naujo ritmo, prie naujo tempo, prie naujo, bejėgio (arba galingo savo riksmu ) žmogaus. O vestuvių diena - tai tik dar viena data kalendoriuje.

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:16

Cituoti(Fea @ Dec 14 2006, 03:56 PM) 1812
as tai matau

aš irgi iki vestuvių matydavau dabar matau toliau, bet jau pripratau, gyvent netrukdo

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 03:58 PM) 1815

Aš tai visą laiką savo vyrą auklėju

auklėdavau. pamačiau, kad nepadeda, o viskas baigiasi ašarom, rietenom ir pykčiais. tada nustojau. dabar sutariam gana normaliai, aš stengiuosi toleruoti jo trūkumus, jis - mano, ir viskas daugmaž gerai

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:18

Cituoti(Adonė @ Dec 14 2006, 04:13 PM) 1823
Aš pridurčiau: jeigu sau leidi manyti, kad viskas paprasčiau. Jeigu į santykius žiūri rimtai, pas tėvus nebėgiosi, daiktų pirmai progai pasitaikius į lagaminus nekrausi, o sėsi ant sofkutės ir spręsi iškilusias problemas. Viskas priklauso tik nuo dviejų žmonių požiūrio.

Taisyklė "visi" niekam tikusi. Kaip ir pirmuoju atveju, tai priklauso nuo požiūrio. Arba į kitą žmogų žiūri rimtai, arba tu niekada į jį taip nežiūrėjai.

Kažkodėl (o žinau kodėl) psichologų gąsdinimai apie santykių pokyčius būtent po vestuvių (ne savaitę anksčiau, ne mėnesiu vėliau) mane juokino. Sutinku, kad šeimos gyvenimas keičiasi tuomet, kai gimsta vaikai, kai nori nenori turi prisitaikyti prie naujo ritmo, prie naujo tempo, prie naujo, bejėgio (arba galingo savo riksmu ) žmogaus. O vestuvių diena - tai tik dar viena data kalendoriuje.

jo, as su Adone gal labiau sutinku..nes mes baremes simta milijona kartu, ir rimtai, ir nelabai...bet niekada nebuvo, kad kuris nors rinkumemes smutkes ir iseitume kazkur.... i skirtingus kambarius nebent buvo ir kad pora savaiciu skiringuose kambariuose gyvenom bet kazkaip visa laika issipresdavo viskas ir vsio..visada toks jausmas buvo, kad niekur mes nedingsim vienas nuo kito, nes kad ir kas buvo - vis likdavom kartu tai zinau kazkaip, kad jis tikrai yra man skirtas ne sventas, ne tobulas, ne angelas...ale man skirtas matyt

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:33

na su tais trankymais tai nemanau,kad jam staiga nei is sio nei is to butnet per vestuves uzejo matyt trankydavosi ir anksciau

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:36

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 04:32 PM) 1834
Mano auklėjimas baigiasi viso labo pastabomis... Dėl tokių dalykų mes nesipykstam...
Per visą laiką kiek kartu gyvename susipykę buvom gal kokius 4-5 kartus, o vat ginčyjamės dažnai

o mes santykių pradžioj labai jautriai į viską reaguodavom, ir durim trankydavom, ir bardavomės, bet vistik likom kartu. jau 10 metų kartu, iš jų 5 metus kartu gyvenam. apsišlifavom per tą laiką kaip reikalas.

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:37

Ne, iki vestuvių buvo viskas gerai... Panelė laiminga buvo... sakė, kad ant rankų nešioja. Ir še tau

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:38

Cituoti(*MiAu* @ Dec 14 2006, 04:36 PM) 1838
o mes santykių pradžioj labai jautriai į viską reaguodavom, ir durim trankydavom, ir bardavomės, bet vistik likom kartu. jau 10 metų kartu, iš jų 5 metus kartu gyvenam. apsišlifavom per tą laiką kaip reikalas.

jo, ir as manau, kad mes pakankamai apsislifave.... aisku, visko dar bus, bet manau isgyensim Laikas, parodys, taip sakant

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 04:37 PM) 1839
Ne, iki vestuvių buvo viskas gerai... Panelė laiminga buvo... sakė, kad ant rankų nešioja. Ir še tau

blemba....gal sumelavo....tikrai labai keista

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:45

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 04:32 PM) 1834
Mano vyras pasikeitė po vestuvių... ne, gal greičiau po vaiko gimimo...

Nu va ir pati sakai, kad greičiau po vaiko gimimo

Cituoti(čiučiundra @ Dec 14 2006, 04:37 PM) 1839

Arba meluoja, arba akla buvo. Netikiu, kad linkusio smurtauti žmogaus negalima demaskuoti Jis nebūtinai turi tau trenkti, tąsyti iš plaukų. Agresija gali prasiveržti visai kitokiais būdais, visai kitų objektų atžvilgiu.

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 16:50

Nežinau, gal ir akla buvo 8)
Aš nuo vieno vaikino irgi buvau į "marmuzę" gavus... Draugavom gal kokių 8 mėn... Šiuo incidentu ir baigėsi mūsų draugystė

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 17:54

manasis pagerėjo po vestuvių o kai butą savą įsigijom, tai toks šeimyniškas patapo, kad vis egaliu patikėti

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-14 22:19

mūsų santykiuose tai galima sakyti visai niekas nepasikeitė, gal kad dar tik visai švieži

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-28 11:30

Cituoti(mikepuku @ Dec 14 2006, 03:54 PM) 1876
manasis pagerėjo po vestuvių o kai butą savą įsigijom, tai toks šeimyniškas patapo, kad vis egaliu patikėti

mano irgi šeimyniškesnis pasidarė man kažkaip ikivestuviniai santykiai buvo sudėtingesni, dabar daug smagiau. va ko tikrai bijau- vaiko nžn, gal dar nelaikas, kad tokios baimės

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 15:46

Maniskis tapo per daug savimi pasitikintis.Galvoja stampas yra tai jis jau visagalis

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-04 15:47

Cituoti(tyla @ Dec 28 2006, 11:30 AM) 2613
mano irgi šeimyniškesnis pasidarė man kažkaip ikivestuviniai santykiai buvo sudėtingesni, dabar daug smagiau. va ko tikrai bijau- vaiko nžn, gal dar nelaikas, kad tokios baimės

o kodel tu bijai to?

Eli.lt
Eli.lt

2007-08-22 20:14

Iki vestuvių metus gyvenom kartu, tai po vestuvių pasikeitė pavardė, giminių požiūris, na ir dar vėliau šeimos pagausėjimo prireikė....

1

Viršun ^ | Forumas > Šeima > Gyvenimas po vestuvių

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (6)