Forumas > Seksas > Seksualinės mažumos
2

Eli.lt
Eli.lt

2009-05-28 23:58

ir gerai, ŠAUNUOLIS GRAŽULIS

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 291

2009-06-03 17:13

Aš tai nieko prieš seksualines mažumas. Mano nuomonė, kad visi prieš Dievą yra lygūs. Kažkaip kraupu darosi, kai bulvarinėj žiniasklaidoj dar galima aptikti tokių apibūdinimų aip "iškrypėliai", "vištgaidžiai".... Ką čia kalbėt apie toleranciją... Man tie žmonės netrukdo, tegul gyvena, myli vienas kitą ir tegul būna laimingi...

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 45

2009-06-26 21:54

Man tai nepriimtina ir tiek

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 7

2009-06-26 23:33

Manau tikrai saunuolis tas Grazulis,daugiau butu tokiu kaip jis.Negaliu pakesti tu mazumu nesveiki zmones kaip tokius zeme nesioja ligoniai

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 7

2009-06-26 23:52

Jiems manau reikia psichologo pagalbos.Kazkas negerai buvo ju gyvenime vaikystej ar siaip seimoje.

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-07-04 19:50

man jie  nieko nereiskia, netrukdo ir tegu gyvenasavo gyvenima nelisdami i akis . 

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 45

2009-07-04 19:55

Nu kur netrugdo,visada lenda,kad juos kriaudzia,finansavimu reikalauja. Isvis amzinai rekia,kad jiems nepadeda nieks ,o tik uja visaip.Paskui ir prasideda visokios nesamones su pasakom apie 2 princus ir t.t. ir pan

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-07-04 20:03

bugaluu 2009 07 04    

Nu kur netrugdo,visada lenda,kad juos kriaudzia,finansavimu reikalauja. Isvis amzinai rekia,kad jiems nepadeda nieks ,o tik uja visaip.Paskui ir prasideda visokios nesamones su pasakom apie 2 princus ir t.t. ir pan

as bendrauju  sukeliasi gejais (darbe, siaip pazistami)  jie mane nervina, nes labai megsta arti prilisti, buciuotis, glaustytis... bet mums neikada neiskyla jokiu kalbu apie ju orientacija. gal jie zino mano kategoriska nusistatyma - apie taiu jokiu kalbu.

taip, jie per duag lenda i akis, del to ju ir nekenciu.  bet tik del tos ju savybes .

as manua, kad ju santuoku nereikai leisti. jokiu vaiku. ypac jokiu isivaikinimu.

AlfaOmega
svečias

2010-03-10 19:45

AlfaOmega

Stebint visus dabartinius įvykius, susijusius su seksualinių mažumų demonstravimosi, santuokos sudarymo, net įsivaikinimo idėjomis, tiesiog norisi Seimo narių paklausti, tik vargu, ar liksi išgirstas:
- Negi Jūs nesuprantate, kad leidimas sm demonstruotis, tuoktis, net įsivaikinti (tik kyla klausimas, ką išskyrus savo nukrypusią orientaciją gali perteikti lesbiejiečių ar gėjų šeima augančiam vaikui) - tai mirtis mūsų tautai?
- Kaip tapę ES nare mes paminame savo Konstituciją ir senas krikščioniškas, dorovingą šeimą palaikančias tradicijas? kaip ES įsakymai mums tapo aukščiau už mūsų pačių laiko patvirtintas vertybes?
- Kuo mūsų buvimas SSSR sudėty skiriasi nuo ES sudėty?
- Negi Jūs neturi jau elementaraus sveiko proto, kad galėtumėte atskirti juodą nuo balto?
Tik deja, šie klausimai retoriniai. Jei Kaune būtų organizuojama demonstracija prieš sm demonstravimąsi, santuoką ir įvaikinimą, tikrai eičiau, negaliu likti abejinga tokiam akivaizdžiam degradacijos palaikymui.

P.S. O gėjams ir lesbietėms - šiame impersonalizmo kupiname pasaulyje, kur niekas niekam nerūpi, ir šilti bei nuoširdūs santykiai tampa tarsi antikvarine relikvija, nenuostabu, kad toks reiškinys yra - norėčiau palinkėti, atrasti TIKRĄ giliai viduje glūdinti neišsemiamą meilės šaltinį - TIKRĄJĮ DRAUGĄ, tik ne per apatinės čakros stimuliavimą, o per širdį. Ar Jūs gėjus, ar lesbietė, deja, Jūsų meilė - uždaras ratas, ji niekada nesubrandins meilės vaisiaus.Pavasaris, žydėjimas tam ir yra, kad ateitu vasara, ruduo ir sunoktų vaisius. gėjų, lesbiečių meilė nepakylėja žmogaus, ji lieka pirmame, apatiniame energetiniame lygyje, deja...

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-03-10 21:47

tos visos eitynės, mano galva, yra virš absurdo ribos! Kam to reikia? Įteisinti visus galus? Niekada nesuvoksiu. Nesu nusistačiusi kategoriškai ir visad sakau, jog kol man netrukdo, lai daro ką nori, bet kai per žinias yra kalbama tik apie pedofilus ir kitokios rūšies iškrypėlius, darosi pikta ir baisu, kur ritasi pasaulis ir kas bus dar toliau... Nes tos mažumos tikrai neapsiribos vien eitynėmis. Tuoj įteisins santuokas, leis vaikintis vaikus ir sparčiu žingsniu ridensimės žemyn. Wualia... 

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-03-11 00:54

man tai iš viso nerūpi kas su kuo miega, svarbiausia, kad neliestu vaikų. eitynės aišku aukščiausia kvailumo išraiška, bet jei jie taip užsikepė reikėjo leisti iš karto ir nebūtų to jovalo. pažiūrėkit jie ką nors susigalvoja ir tada prasidedada kažkokių priežaščių ieškojimai, tada jie gali rėkti, kad juos skriaudžia. mažiau jį juos dėmesį kreipti.

Paskutinį kartą redagavo: eve (2010-03-11 00:55)

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-03-12 00:07

Man tai visuomet toks klausimas iškyla: o kodėl nebūna kartą per metus šeimų eitynių? :)

Čia dėmesio trūkumas ar kaip suprasti? Atkreipkite dėmesį, kad mes esame?

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 341

2010-03-12 12:50

Šeimoms netrūksta dėmesio, o eitynės niekieno nesudomintų, nebent patiems atrakcija būtų :) o vat visi gėjai, atsiprašau, seksualinės mažumos, yra ištroškę dėmesio... Na tegu jie daro ką nori savo lovoje, kartu, bet tik tegu nelenda kitiems į akis. Kodėl maži vaikai darželiuose turi žinoti apie tokius iškrypėlius? Kitaip jų pavadinti nesugebu. 

spanguolė
svečias

2010-03-23 14:58

Jie jau savo reklamą gavo, daugiau nieko ir nesigirdi tik pdf ir g g g, atrodo pareina tai į madą. Vargas tiems kas ja seka. Skaudu darosi, kad taip niekinamos žmogiškos vertybės. Gaila man tų amoraliai iškrypusiųjų

Sukurtos temos: 29   Diskusijose pasisake: 662

2010-04-13 13:06

na matyt aš kvaila, bet nesuvokiu tų eitynių prasmės???????ką jie tuo nori pasakyti????kad jie tokie yra ir taip žino visi, nori, kad ir veidus matytu, bet, kad jie šiaip labai jau slapstosi. nežinau nerandu jokio logiško paaiškinimo.

Kamėja
svečias

2010-07-21 13:02

Nekenčiu gėjų!!!

Bet pasidulkint su liesbiete tai visai įmanoma. Juk reikia viską gyvenime išbandyt.

Būtų linksma padulkint kokią sexę........

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-07-22 15:23

Tai gal reiktų pasitikslinti - ar nekenti gėjų, ar norėtum su jais pasidulkinti?  :D

Čia ryškiai iš viso seksualinės orientacijos paieškos vyksta :D

O kalbant apie paradus. Aš tikrai ne prieš juos. Manau, kad tai yra smagu. Tačiau mūsų bendruomenė tikrai nėra tam pasiruošusi. Taigi, ar verta tuomet daryti paradus už grotų? Paradas yra tam, kad žmonės linksmintųsi, baliavotų, šėltų ir smagintųsi Tokiam va parade ir aš norėčiau sudalyvauti

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 329

2010-07-29 15:10

O aš nesuprantu tų gražulių. Eina žmonės ir tegu eina. Nepatinka- nekreipk dėmesio. Kas su kuo miega- ne mano reikalas. O neduok dieve, savas vaikas būtų gėjus- tai ką, atsižadėti jo? Tiesiog mums trūksta tolerancijos kitokiems nei mes: gėjus, neįgalus, ar siaip išsiskiriantis iš minios

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-08-08 22:59

Jie patys provokuoja, kad apie juos būtų kalbama neigiama prasme.

2

Viršun ^ | Forumas > Seksas > Seksualinės mažumos

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (10)