anuxxx
svečias |
2010-12-26 16:27
As manau,kad strijas įmanoma truputi paslėpti..Kai numeciau 30kg ju man atsirado ant krutinės ir kojų, man 24 metai,ir del to be protiškai jaudinuosi.Mano bendradarbe dvynukus pasigimde,ir nera ant krutines striju...o as negimdzius!ir atrodo priziuriu ta kuna..taciau jau mane psichologiskai jos veikia,emiau vyru vengti..viska atiduociau,kad ju nebutu!Dirbu ligonineje kineziterapeute,tai tenka matyti labai jaunu merginu,su strijom,arba vyresniu moteru,be striju,taciau jas kankina kitos problemos,kaip,kad venos,pavirsutiniai kapiliarai.Suvokiu ta dalyka,kad visi turime visokiu minusiuku,jei tai taip galima pavadinti,bet vistiek..ka veikia visi profesoriai,kad nesukuria priemoniu pries srijas.?
|
| |
|
|
Goda
svečias |
2011-03-04 22:40
Labas vakaras. Aš esu 13 metų ir pas mane pilna ryškių raudonų bei mėlynų strijų vidinėje šlaunų pusėje. Suprantu Jūs esate susilaukę vaikų, o aš vaikas, kuris verkia kiekvieną dieną kaip pamato, kad jos vis didėja... Neįsivaizduoju ką daryti..... Padėkit prašau.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2011-03-07 09:41
Visų pirma nueik pas gydytoją ir įsitikink, ar tai yra strijos.
Jei tokių metų vis dėl to yra strijos, tuomet laikas pagalvoti apie sveiką mitybą - ne apie dietas, bet būtent apie sveiką mitybą
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2011-03-08 15:36
Giedre 2011 03 07
Visų pirma nueik pas gydytoją ir įsitikink, ar tai yra strijos.
Jei tokių metų vis dėl to yra strijos, tuomet laikas pagalvoti apie sveiką mitybą - ne apie dietas, bet būtent apie sveiką mitybą

Pritariu Giedrei...nereikia uzsiimti savidiagnostika...
|
| |
tamparam
svečias |
2011-04-29 23:09
Jos nenynksta o tik isiseneja )
|
| |
Simona
svečias |
2011-10-10 09:25
Perliukas 2009 06 30
Na čia jau bus reklama, bet pasakysiu yra visai neblogas dalykelis iš oriflame
Kremas nuo strijų
Puikus kremas sumažina strijas ir intensyviai drėkina odą. Taip pat stangrina odą, pagerina jos elastingumą, ji tampa lygesnė ir švelnesnė. Įmasažuokite į odą kiekvieną rytą ir vakarą. 150 ml
 Sveikos merginos  )) man 15 metu ir zinau kaip su jom yra sunku.. turiu ju beveik visur, ir gan ztipriai matosi.. turejau ant slaunu ir isnaikinau su situo oriflame kremuku.. dbr siek tiek wel pradeda swietet bet jau ne tap ir matosi  )) o kaj nudegiu saulej isvis super atrodo  )) labai taip pat kompleksuoju.. net manau jog niekada neturesiu vaikino ;DDD
|
| |
gabija
svečias |
2012-03-07 13:36
labas man 12m ir man yra striju darbar su klase ruosiames i kelione tai ir as susiemiau save i rankas nueik i vaistine ir paprasyk saltalankiu aliejau, o jei netures tai kremo sitas man padejo jos tapo nepastebimos bet neisnyko, o mano drauge tepe paprastu leliuku 'jonsons baby' aliejuku ir jei tai padejo
|
| |
> Strijos