Eli.lt |
2008-08-04 21:20
Na,kokio ilgio jūsų plaukiukai ir kaip juos kerpate? seniau as stengdavaus augint plaukus,bet labai daznai persigalvodavau ir greit pakeisdavau sukuosena..bet db jau 1,5metu auginu..reguliariai tik pakerpu galunes.. na o plauku augimu nesiskundziu auga gana greit
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-10-07 22:22
dabar man nukirpo kaip kare tik dar plius iskarpe juos ir dar virsugalvyje kelias sruogas visiskai trumpai nukirpo aisku kirpeja graziai juos sutvarke,bet paciai taip susitvarkyti tai niekaip neiseina
|
| |
 Eli.lt |
2008-10-22 16:28
Merginos padekit
Mano plaukai yra pusilgiai ir iskarpyti. Ir viena karta susirisau plaukucius ir iskarpytos sruogos isslinko lauk. Tapau "ale" trumpais plaukais. ir mano brangiausiasis pamate... kaip jam patiko Sako labai seksualiai atrodau ir man labai tinka aisku is karto siulo nusikirpti plaukus "kare" stiliumi, bet man gaila savo plaukuciu Lyg ir noreciau nes ir pati sau taip labai patikau, bet ir baisoka taip trumpai nusikirpti Ka jus darytumet?
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-11 13:17
O as labai nemegstu ilgu plauku , kai kitos turi ok, bet pati oi neeee, nors cia esu priversta auginti nes niekaip nerandu kirpejos vasara buvau nusikirpus kare labai dziaugiausi, bet ataugo tai su maniau i airiska salona nuvaryt prasiau kad nukirptu taaippat, bet rezultatu buvau ziauriai nepatenkinta , apsoliuciai kitoks kirpimas
|
| |
 Eli.lt |
2009-02-25 13:45
Aš savo plaukus nukirpau trumpai ir kai pradeda atauginėti vos ilgesni iki pečių - mane jie pradeda nervinti, nes nežinau, ką su jais toliau daryti kasos nepinsi, palaidais nevaikščiosi, nes veliasi, elektrinasi ir lenda į akis, kai to mažiausiai reikia Todėl man prie dūšios trumpas kirpimas.
|
| |
 Eli.lt |
2009-03-11 18:18
Kadangi mano plaukas yra purus ir garbanotas, tai nėra didelio kirpimų pasirinkimo. Šiek tiek pakarpyti ir viskas. Kai buvau maža, turėjau labai ilgus plaukus, kurių neleisdavo kirpti, tai kai paūgėjau ir supratau, kad nieks negali man uždraust daryt ko noriu, sugalvojau išpildyti savo svajonę ir plaukus nusikirpti trumpai (vos už pečių) Taip pasielgdama padariau didžiulę klaidą, nes atrodžiau kaip pudeliukas Tada supratau, kad negaliu taip trumpai kirptis.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2009-06-28 18:32
Eli.lt 2009 02 25
Aš savo plaukus nukirpau trumpai ir kai pradeda atauginėti vos ilgesni iki pečių - mane jie pradeda nervinti, nes nežinau, ką su jais toliau daryti kasos nepinsi, palaidais nevaikščiosi, nes veliasi, elektrinasi ir lenda į akis, kai to mažiausiai reikia Todėl man prie dūšios trumpas kirpimas.
mano plaukų ilgis variuoja - iki pečių - ir man labai patinka - vaikštau palaidais, kartais susegu, kirpėja susika kriauklę, nes man išeina tik tokia - improvizuota pusiaukriauklė...
dėl elektrinimosi - bandykite pakeisti palukų priežiūros priemones...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 9 Diskusijose pasisake: 478
2009-06-28 19:50
Plaukai ilgi, bet niekadda nebuvo taip kad gailečiau kirpti, visada prisilaikau tokios taisykles jog reikia prižiureti plaukus o negaileti juos kirpti, koks vaizdas ilgu plauku kai yra negražus arba nesveiki, pažeisti,. o kirpti, nekirpu dažnai, buna užeina jog norisi iškirpti, o ir galiukus pakirpt
...Jeigu gyvenimas tau duoda citriną, išspausk iš jos visą limonadą!....
|
| |
|
|
2009-06-29 11:24
Perliukas 2009 06 28
Plaukai ilgi, bet niekadda nebuvo taip kad gailečiau kirpti, visada prisilaikau tokios taisykles jog reikia prižiureti plaukus o negaileti juos kirpti, koks vaizdas ilgu plauku kai yra negražus arba nesveiki, pažeisti,. o kirpti, nekirpu dažnai, buna užeina jog norisi iškirpti, o ir galiukus pakirpt
o kas kiek laiko kerpat? aš kirpdavau kas 7 savaites, dabar ir 8, ir 9 išeina...
|
| |
|
|
2009-06-29 12:02
Kerpu kas trečia mėnesi kažkur, nepasakyčiau kad dažnai
|
| |
|
|
2009-06-29 15:30
Perliukas 2009 06 29
Kerpu kas trečia mėnesi kažkur, nepasakyčiau kad dažnai
tai vadinasi, 4 kartus per metus...super...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2009-06-29 18:50
Na pas mane trumpi plaukai, tai ir kirptis dažniau reikia Nes kitu atveju šukuosena nekaip atrodo.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
2009-06-29 20:57
Giedre o tai kokio ilgio plaukai buvo aplamai ilgiausiai?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 29 Diskusijose pasisake: 662
2009-07-10 15:57
trumpai, nes labiausiai tinka
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 14
2009-08-12 13:13
visa gyvenima svajojau apie trumpus plaukus, bet kazkip vis nesiryzau ,nes vis kas perkalbedavo mane... Esu susidejusi chemini kokius tris ar keturis kartus. Plaukas mano neprieme cheminio vaistu-tad plaukui cheminiai nepakenke visiskai... Siaip niekada negailiu plauku, matyt todel pas mane jie taip greit atauga... Kazkada uzimaniau atsiaugint vientisa kirpima, sulygint visu plauku ilgi, nes nuo kokiu 14 metu sluoksniais issikarpydavau plaukus.. Ir ka manot,kai truko jau tik kokiu 3cm iki vientiso ilgio(plauku ilgis jau denge liemeneles uzsegima) - nubegau pas savo draugeska kirpeja ir su peiliuku isfeliuravome visus plaukus nuo virsugalvio Ant virsugalvio plaukai sieke vos 4cm,o siaip plauku ilgis buvo per gera sprindi zemiau peciu..Rezultatu buvau labai patenkinta....tokiu iskarpymu pasidziaugiau kokius pusantru metu.
.Dazniausiai mano plaukai budavo iki liemeneles uzsegimo, karts nuo karto nusikirdavau kirpciukus.... Ir pries pora menesiu pagaliau ryzausi nusikirpti plaukus trumpai nusikirpau griezta kare..griezta kare nepatiko,nes esu pratusi prie valiukiskos kiek paveltos siuveliuros, todel galus su peiliuku isfeliuravom.... Rezultatas man labai patinka.. Gailiuosi ,kad anksciau nesiryzau pasitrumpint plauku...
Mergaites, negailekite savo plauku zirklems ir jie visada sveikesni atauks
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-09-04 14:11
Kažkada turėjau ilgus plaukus, galėjau prisdaryti įvairiausių šukuosenų ir tt... Prieš tris mėnesius man juos iskarpė ir dabar jie siekia pečius... Aš žiauuuuuuuuriai pasiilgau ilgų plaukų... Va, reikėjo eiti į vestuves, ėjau šukuoseną daryt ir nieko gero... Labai slidi riba su trumpais plaukais, nes truputėlį ne taip pasišukuosi ar dar ką prisižaisi, tai gali atrodyti vyresnė... Mano manikiūrininkė pasakė, kad su trumpais plaukais niekada jauniau neatrodysi. Tikrai ilgiuosi savo plaukų, dabar auginu... Gal iki vestuvių užaugs dar
|
| |
Laura
svečias |
2009-11-16 23:18
turiu plaukus iki uzpakaliuko))
ir tikrai nesiruosiu kirpti ))
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2009-11-17 15:00
Su trumpais plaukais jaunai neatrodysi??? Nesąmonė. Visiška.
Nenoriu nieko įžeisti, bet kai vaikšto moteriškės apie 50 metų su tabaluojančiom kasom.... Tai nežinau, ar tikrai tada jos jaunai atrodo?
Mano manymu, kad tiek trumpi, tiek ilgi plaukai - gali atrodyti puikiai. O jei kalbam apie jauninimą ar sendinimą - tai čia tik ne priežiūra gali lemti tokius dalykus.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 113
2009-11-18 06:55
Oi kokio tik ilgio as neturejau plauku ir spalvu visokiu
sia vasara buvo jau iki juosmens beveik . Bet dabar nuejau ir pasikirpau iki vidurio nugaros (gaila iskarat buvo visai nutrumpinti ) ir kirpciukus nukirpo . Vien zodziu kitu zmogum padare . O pries naujus planuoju dar labiau trumpint . Trumpiausi buve ,kad nesieke peciu
http://www.filmai.in/uzeik-28821.html
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-11-18 09:16
Aš tai galvoju, kad moteris ilgus plakus gali nešioti tik iki kokių 35, o po to reiktų trumpinti, nes gali atrodyti juokingai. Žinoma, dar labai nuo moters priklauso, kaip ji prisižiūri, kokia jos oda, stilius... Esu mačiusi tokių juokingų egzempliorių, kad ojojoi ... Eina palaidais plaukais iki užpakalio 50-metė ir galvoja, kad čia jos didžiausia puošmena... Tikriausiai trūksta prodesionamo patarimo.
O kaip Jūs reaguojate į aplinkinių kritiką dėl plaukų ar šukuosenos? Na aš, kai nusikirpau plaukus, tai maniškiam patiko, o draugė pasakė, kad tokie plaukai mane padaro šiek tiek vyresne... Tai kuom tikėti? Man asmeniškai ilgesni gražiau, bet kad jie pas mane nebuvo sveiki, suskilinėję išretėję galiukai....
|
| |
> Plaukų ilgis ir kirpimas