Eli.lt |
2006-12-12 17:52
Putojantis prausiklis, tonikas,pienelis, losjonas, želė, dieninis kremas, naktinis kremas ir begalė kaukių. Kaip nepasiklysti kosmetikos priemonių džiunglėse? Kaip prižiūrite veido odą? Kokias priemones naudojate? Gal žinote grožio paslapčių? Pasidalinkime patirtimi
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2006-12-13 08:38
Cituoti(Adonė @ Dec 12 2006, 05:52 PM) 1561 Putojantis prausiklis, tonikas,pienelis, losjonas, želė, dieninis kremas, naktinis kremas ir begalė kaukių. Kaip nepasiklysti kosmetikos priemonių džiunglėse? Kaip prižiūrite veido odą? Kokias priemones naudojate? Gal žinote grožio paslapčių? Pasidalinkime patirtimi
Niu as rytais tai vandenuku tik prausiuosi ir tepu krema dienini...niu paskui aisku kosmetika mozojuos O vakarais tai - putojantis prausiklis, tada tonikas...tada (jei turiu, nebuna pasibaiges) serumukas ir tada naktinis kremas ir paakiu kremukas Zodziu kalnas visko Bet mano oda problemine..misri...nors ne pirma jaunyste, bet spuogeliai visokie kankina...tai va...tenka pasiterliot visokiom smarvem dar priedo kartais Na bet per tiek metu as jau mazdaug zinau kas man tinka...eksperimentuoju jau reciau, tai kai baigiasi kokia priemone, tiesiog neklaidziodama nueinu ir nusiperku kita
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 09:40
rytais ir vakarais naudoju veido prausiklį, po to kremą. kremą kartais perku dieninį ir naktinį, kartais tik vieną. kai nepamirštu dar ir toniku nuvalau, bet dažniausiai pamirštu kartą per savaitę naudoju pylingą ir veido kaukę. veido priežiūros priemones renkuosi labai atidžiai, geriausiai mano oda toleruoja skirtas mišriai ir normaliai odai. spuogelių irgi kartais turiu, bet dažniausiai prieš tam tikras dienas kadangi nelabai daug jų būna, tai kažko specialaus ir nenaudoju...
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 09:45
Cituoti(*MiAu* @ Dec 13 2006, 09:40 AM) 1567 rytais ir vakarais naudoju veido prausiklį, po to kremą. kremą kartais perku dieninį ir naktinį, kartais tik vieną. kai nepamirštu dar ir toniku nuvalau, bet dažniausiai pamirštu kartą per savaitę naudoju pylingą ir veido kaukę. veido priežiūros priemones renkuosi labai atidžiai, geriausiai mano oda toleruoja skirtas mišriai ir normaliai odai. spuogelių irgi kartais turiu, bet dažniausiai prieš tam tikras dienas kadangi nelabai daug jų būna, tai kažko specialaus ir nenaudoju...
Ai nu jo, kaukes ir pylingus pamirsau naudoju ir sita geri tik siaip pamirstu daznai, tai iseina reciau nei karta i savaite...gal ne tiek pamirstu, kiek pritingiu
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 10:35
Veido nuvalymas, kremo tepimas ir makijažas.
O kitus dalykus darau kai prisimenu, netingiu ar atrandu laiko. O jo kaip nėra taip nėra
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 10:37
Cituoti(išlepinta @ Dec 13 2006, 10:35 AM) 1575 Veido nuvalymas, kremo tepimas ir makijažas.
O kitus dalykus darau kai prisimenu, netingiu ar atrandu laiko. O jo kaip nėra taip nėra
tai gal tavo veido oda be problemu...tai ir nereikia per daug rupintis
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 10:57
Didesnių problemų nėra. Bet vistiek aišku, kad per mažai rūpinuosi Visokioms kaukėms, kosmetologiniams kabinetams neatsiranda laiko (o gal noro).
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 11:10
Cituoti(išlepinta @ Dec 13 2006, 10:57 AM) 1584 Didesnių problemų nėra. Bet vistiek aišku, kad per mažai rūpinuosi Visokioms kaukėms, kosmetologiniams kabinetams neatsiranda laiko (o gal noro).
jei butu didesnes bedos, tai prisiverstum pasiseke tau, kad nereikia per daug rupintis veideliu
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 14:28
Ryte: prausiklis + tonikas ir dieninis kremas, o tada visokios teplionės Vakare: makiažo valymas + naktinis kremas, želė paakiams. Tepliojuosi visokiais kremais, bet kad būtų geri rezultatai, tikrai nepastebėjau. Žiemą oda sausoka, pašerpetoja. Vasarą po pusdienio blizga siaubingai. Esu atradusi priemones, kurios man tikrai tinka, bet, pavyzdžiui, dieninio kremo neatitaikau nė vienam metų laikui. Štai ir dabar baigėsi, o net nežinau, kokį pirkti. Įtariu, teks kreiptis į kosmetologę, kuri man dienos procedūrų grafiką sudarytų ir dar priemones išrinktų O spuogus naikinu Akne BP5 tepalu. Nebrangus, ilgam užtenka, efektyvus (kaip pradėjau naudoti prieš 10 metų, taip ir dabar geresnio nerandu). Bėda tik ta, kad pasitepliojus keletą dienų oda išsausėja.
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 14:52
Cituoti(Adonė @ Dec 13 2006, 02:28 PM) 1606
O spuogus naikinu Akne BP5 tepalu. Nebrangus, ilgam užtenka, efektyvus (kaip pradėjau naudoti prieš 10 metų, taip ir dabar geresnio nerandu). Bėda tik ta, kad pasitepliojus keletą dienų oda išsausėja.
jo, zinau sita priemone..turejau...tikrai sausina labai
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 14:55
Na, mano oda link riebesnių, tai pora dienų dar galiu ištverti. Paprastai tiek ir pakanka.
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 15:05
Cituoti(Adonė @ Dec 13 2006, 02:55 PM) 1609 Na, mano oda link riebesnių, tai pora dienų dar galiu ištverti. Paprastai tiek ir pakanka.
mano tai mirsi...lyg ir turetu but riebesne, kur spuogiukai..ale paskui kai pradeda serpetotis tose vietose tai nu bet as dabar siaip kazkoki vaista smirdanti turiu tam reikalui pastebejau, kuo labiau smirda, tuo geriau veikia
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:39
Ryte nisiprausiu drungnu vandeniu, dažniausiai virintu... Pasitepu dieniniu kremu... Kartais "nusipaišau" veidą Vakare nuimu makijažą pieneliu arba tiesiog nusiprausiu su veido prausikliu, akių makijažą - su specialiu toniku skirtu akių makijažui valyti.. Pasitepu naktiniu kremu... Kaukes darau tik tada kai prisimenu
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:43
Cituoti(čiučiundra @ Dec 13 2006, 04:39 PM) 1632 Ryte nisiprausiu drungnu vandeniu, dažniausiai virintu... Pasitepu dieniniu kremu... Kartais "nusipaišau" veidą Vakare nuimu makijažą pieneliu arba tiesiog nusiprausiu su veido prausikliu, akių makijažą - su specialiu toniku skirtu akių makijažui valyti.. Pasitepu naktiniu kremu... Kaukes darau tik tada kai prisimenu
o vat akis tai as su tuo paciu pieneliu valausi.... jau su atskiru tingeciau man rodos ir taip daug krapstausi...kai maniskis sako - tu grizti, 2 val vonioj, 2 virtuvej ir miegot...as taves nematau
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:45
Man neišsivalo gerai akių makijažas, todėl naudoju specialų valiklį
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:50
Cituoti(čiučiundra @ Dec 13 2006, 04:45 PM) 1636 Man neišsivalo gerai akių makijažas, todėl naudoju specialų valiklį
o man kazkaip nuvalo...nes as dar prausikli paskui naudoju..tai visai gerai buna
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:52
Cituoti(Fea @ Dec 13 2006, 03:05 PM) 1616 as dabar siaip kazkoki vaista smirdanti turiu tam reikalui pastebejau, kuo labiau smirda, tuo geriau veikia
Koks pavadinimas? Aš kažkada naudojau tepalą su siera. Kvapas buvo nemalonus, bet efektas puikus. Gaila, kad dingo iš prekybos. Tuomet atradau Akne BP5.
Cituoti(čiučiundra @ Dec 13 2006, 04:45 PM) 1636 Man neišsivalo gerai akių makijažas, todėl naudoju specialų valiklį
Kokį akių makiažo valiklį naudoji? Aš turiu AVON spec. pienelį, bet jis man nepatinka: jeigu patenka į akis (o pabandyk išsaugoti, kai valaisi blakstienas!), labai graužia
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 16:56
Cituoti(Adonė @ Dec 13 2006, 04:52 PM) 1640 Koks pavadinimas? Aš kažkada naudojau tepalą su siera. Kvapas buvo nemalonus, bet efektas puikus. Gaila, kad dingo iš prekybos. Tuomet atradau Akne BP5. Kokį akių makiažo valiklį naudoji? Aš turiu AVON spec. pienelį, bet jis man nepatinka: jeigu patenka į akis (o pabandyk išsaugoti, kai valaisi blakstienas!), labai graužia
tos smirduckos pavadinimo nzn namie paziuresiu, jei nepamirsiu Vaistas kazkoks zalioj tubelej...
o pieneli tai as Loreal naudoju..
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 17:04
CituotiKokį akių makiažo valiklį naudoji? Naudoju L'OREAL Eye&Lip Make-Up Remover Waterproof valo super Jis dviejų sluoksnių, nedirgina akių, galima valyti ir lūpų dažus, labai gerai išvalo ilgai išliekančius dažus
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-13 17:05
Cituoti(čiučiundra @ Dec 13 2006, 05:04 PM) 1644 Naudoju L'OREAL Eye&Lip Make-Up Remover Waterproof valo super Jis dviejų sluoksnių
Lorealis man apskritai patinka
|
| |
> Kasdieninės grožio...