Eli.lt |
2006-12-12 09:39
Kiekvienam sezonui - nauja kolekcija. Kiekvienais metais - naujos spalvų tendencijos, formos ir medžiagos. Ar suspėjate koja kojon su mada? Ar garderobą atnaujinate kiekvienam sezonui? Ar keičiate tik detales? O gal metų metais nešiojate senus batus (nes dar nenunešioti), daiktus kraunate į seną rankinę (nes dar nesuplyšo) ir vilkite tais pačiais rūbais (nes dar nenusiskalbė)?
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2006-12-12 09:58
Nesistengiu suspėti koja kojon, nes tam reikia turėti laiko - užsiimti madų vaikymųsi ir noro sekti sekti. Turiu ir malonesnių užsiėmimų Džiaugiuosi, jei prie progos nugriebiu šviežių tendencijų rankinę ir avalynę. O dauguma mano rūbų arti klasikinių ir nerėkiantys apie paskutines mados tendencijas. Ir tikrai nepergyvenu, jei ano sezono paltukas puikiausiai tiks ir šį sezoną
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-12 10:19
Aš nesekioju mados, dažniausiai perku, tai kas man patinka ir patogu... Man šiuolaikinė mada asocijuojasi su posakiu: "Kuo baisiau tuo madingiau"
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-12 10:25
niekad neseku aklai mada. garderobą atnaujinu, kai užeina noras keistis. kartais pyktis ima, kai užeina kažkokia kvaila mada ir negali rasti pvz. patinkančių batų. tada supykstu ir vaikštau su senais
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-12 10:33
Na, mano rūbai irgi daugiau klaskinio stiliaus, todėl atrodau visuomet vienodai: nei labai madinga, nei labai senoviška. Kita problema rankinės ir kiti aksesuarai. Prieš savaitę apsičiupinėjau, kad mano pamėgtasis rankinukas dabar - tikrų tikriausia iškasena Susimąsčiau, kada aš jį pirkau. Pasirodo, prieš 3 - 4 metus Nu gerai, išsitraukiau kitą, pirktą pernai. Bet ką daryti su anuo? Toks mielas ir net nesuplyšęs, nenusitrynęs... Gaila išmesti
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-14 22:33
Aklai neseku mada.Drabužius renkuosi pagal kokybę ir priimtiną kainą.Kiekvieną sezoną įsigyju kažką naujo,bet viso garderobo tikrai nekeisčiau priklausomai nuo mados.
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-15 09:01
Šiaip daugmaž spėju aš su ta mada, tik, va, apmaudu, kad mūsų parduotuvės dažniausiai nespėja
Kad ir dabar - madingas gi "princesės" kirpimas, bet kad ką nors sau tinkamo tokiu kirpimu rasčiau Paprastaito, ko noriu, parduotuvėse randu tik po metų, kai jau nebenoriu
|
| |
 Eli.lt |
2006-12-23 12:19
Cituoti(gazelių gazelė @ Dec 19 2006, 06:02 PM) 2135 ružavų-salotinių batų sezoną ėjau per mažas parduotuvikes ir klausiau:" namadingų batų ar turit?"
Tokiais itin madingų ir ryškių sezonų laikoitarpiais verta užsukti į solidžias parduotuves, kuriose visuomet bus minimu penkios poros "nemadingų" batų Bet nebūtinai jie bus nemadingi. Jie bus madingiausi iš visų, nes būsi lygis ir ne masinės produkcijos auka
|
| |
 Eli.lt |
2007-04-26 11:20
madu nesivaikau, jei kazkas patinka is naujienu -paperku, bet tikrai nevisos mados buna prie sirdies... ir man negeda nesiot pvz mano megstamu pernykciu batu ar senos rankines, jei jie dar geros negedingos bukles
|
| |
 Eli.lt |
2007-05-25 00:41
na as keiciu tik detalias arba isigyju madingu rubu, bet su saiku wisu pinigu neuzdirbsi ir wisu madu nesuwwaikysi siaip man patinka madinga ruba pasidaryt is seno nebemadingo,orginalu
|
| |
 Eli.lt |
2007-08-31 14:22
Na, štai jau aiškios rudens mados tendencijos. Šį kartą būsiu pataikiusi bent į tą pusę: pavasarį įsigijau didelę rankinę (pirmą kartą pasiryžau tokiam žingsniui), pasisiuvau kelnes nors ir pažemintu liemeniu, bet juosmuo - 10cm. Dar norėčiau naujo paltuko rudeniui.
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-18 22:31
o man buna kad is amerikos parveza rubu,kolsunesioju (vieninte su tokiais) tai po kokiu metu tik pas mus tokia mada ateina,arba buna taip,kad ateina kokia nauja mada ir dar negrazu pradzioj buna,o kai jin beveik baigiasi tada man grazu pasidaro (iprantu) ir gaunas kad atsilikus nuo mados vaikstau o seip man nepatinka kai puse miesto taip pat apsirengia vaiksto
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-19 16:57
O man dažniausiai būna taip: prisiskaitau apie madas, ir paskui bandau parduotuvėse surasti ką nors tooookio. O gaunasi šnipštas: suvokiu, kad iki mūsų mada dar neatėjo, ir tenka apsiraminti. Tie norėtieji daikčiukai pasirodo tik po metų-kitų pas mus, tada, kai jų jau nebenoriu
Taigi, deja, paprastai tenka rinktis ne iš to, kas madinga, o iš to, kas pas mus yra.
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-20 19:35
Naujausios mados tendencijos : 1. Ryskus akcentas - rankinukas (rinkis ryskios spalvos,o jei dar didele ir talpi tai ) 2. Afrikos dvasia (vasaros topas). 3. Silkiniai,lininiai salikeliai. 4. Neoniniu spalvu grozybes (drabuziai,batai,papuosalai). 5. Vaivorykstes spalvos - dryzuota mada. 6. Oda - praktiska ir stilinga.
Na o as dar tik pirma punkta isigijau,tik tie, kad vidutinio dydzio,bet ryskiai melyna rankinuka
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-21 09:03
Spalvinga mada ir man patinka -kai ne vyrauja koks nors konkretus derinys, o visa vaivorykštė. Matyt, dūšia prijaučiu mažumoms, ar bent jau jų vėliavai
|
| |
 Eli.lt |
2008-04-22 20:28
Nemanau, kad mes taip jau ir neatsižvelgiam į madą. Taip, prioritetai teikiami patogumui ir individualiam skoniui, bet kažkodėl juodų timpų, išmargintų ryškiais žirneliais (o tokios buvo laaaaaaaaabai madingos mano vaikystėje), neišsirenkam Taigi visos esam daugiau ar mažiau madingos. Kitas klausimas, ar kartais su tuo savo patogumu ir patikimu sau, neiškrentam iš konteksto
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-15 19:00
Is tiesu mada domiuosi labai, gal taip gavosi, nes nuo mazens buvau graziai aprenkta ir ziurjeau kaip mama puosiasi. Todel dabar visuomet seku mada ir kiekviena sezona turiu bet viena "must have" daikciuka. Taciau mada pritaikau savo stiliui, o ne atvirksciai. ;]
|
| |
 Eli.lt |
2008-09-18 21:52
Pradejusi dirbti su kolekcijomis supratau, kad mada kiekvieno zmogaus galveleje yra vis kitokia Aisku kazkokios tendencijos yra bendros, bet viska galima pritaikyti sau
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-18 14:09
pasižiūrėjau šnd Petruškevičiaus mados laidą. pagalvojau, kad gal jis kartais nelabai etiškai elgiasi komentuodamas. paskayk žmogui į akis, kad jis be stiliaus, o ne prie akių girk, o paskui - baidykle išvadink.
|
| |
 Eli.lt |
2009-01-26 15:21
Nu va tikrai aš kartais taip irgi pagalvoju: juk jei nebūtų įdomu, tai tikrai nežiūrėtų. O jei nežiūrės, tuomet lėks iš TV kaip didelis Nes kiek aš mačius Mantą kitais renginiais ir kitomis progomis - tai nepasakyčiau, kad jis toks "išsišokėlis".
Be to, mano draugę buvo pakalbinęs būtent ta laida ir aišku per TV iš jų pokalbio liko tik tas, kad jis ją "išlazdavojo", nesvarbu, kad jinai jį į vietą padėjo
|
| |
> Ar suspėjate su mada?