Forumas > Stilius ir tendencijos > Ar suspėjate su mada?
2

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-26 15:34

as tai niekaip nesuprantu nuo kada jo nuomone ka nors reiskia.. wienas mada supranta taip, kitas kitaip. del to ir daug stilistu yra. del to daug dizaineriu..
as asmeniskai kiekwiena sezona stengiuosi atsiswiezinti kazkokia detale, ar keliais naujais madingais rubais, nes tai mano hobis, ieskoti idomiu rubu, juos derinti ir panasiai, bet wilktis wiska kas madinga man nei idomu, nei kalnus pinigu uzdirbu

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-26 16:14

va būtent - pagal ką spręsti, kas yra madinga?
Man kas patogu, tas ir madinga.

Gal madinga tai, dėl ko beveik visos be išimties alpsta. Arba naujovė, kuri sukelia labai daug rezonanso visuomenėje - vieni seiles varvina, kiti teigia, kad čia gryna nesąmonė?

Eli.lt
Eli.lt

2009-01-26 18:10

as pasiziuriu ka naujo siulo parduotuwes, kas ant podiumu gero, tada issirenku detales ar rubo "fasonus", kurie man tiktu ir patiktu ir tada ieskau sau ko nors panasaus

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-06-24 20:42

nelenktyniauju  su mada... rengiuos taip, kaip man grau... nors spinta pilna drabuziu, o va mano draugas - madas seka...

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 45

2009-06-26 20:10

Del skonio nesigincijima.Tu madu tiek daug,kad ir noredamas nesuziuresi visu . Taip,kad nesivaikau ,kaip patinka taip rengiuos .

Sukurtos temos: 10   Diskusijose pasisake: 436

2009-06-27 14:46

ildivo 2009 06 24    

nelenktyniauju  su mada... rengiuos taip, kaip man grau... nors spinta pilna drabuziu, o va mano draugas - madas seka...

ir aš nesigainioju mados...man atrodo, kad daug geriau yra atrodyti stilingai, o ne madingai...

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2009-06-29 21:38

teisybe. siandine trolike maciau mergina megza suknele :)  juodai balta . Dieve, koks grožis :) negalėjua akių atitraukti :)  labai stilingai atrode :)   

Eli.lt
Eli.lt

2009-07-27 14:54

nesioju kas tinka ir kas patinka.kartais paskaitineju naujienas ,pasiziuriu kas si sezona madinga spalvos ir panasiai,bet tai daug itakos nedaro.manau kad labiau parduotuves mums diktuoja kazko reikia ieskai,galbut nerandi pilku atspalviu tad tenka nusipirkti balta labai madinga.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2009-08-08 15:21

Madingi akcentai ir nesivaikant mados atsiranda garderobe. Kažkaip nepastebimai.

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 113

2009-10-24 14:44

Niekad neseku mados . Kazkaip turiu savo stiliu ir viskas . O del spalvu tai kazkaip jos savaime atsiranda tokios kokios tuyo metu uzkariauja parduotuves , vadinama mada  

http://www.filmai.in/uzeik-28821.html

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 21

2010-03-02 22:12

su mada nevisada imanoma speti, bet manau, kad uzsinorejus galima :) tik va klausimas ar geriau buti madingai ar stilingai man patinka laisvas jaunatviskas stiliukas, kuri susikuriu pati, tai si pavasari dar bandysiu kazka i mada prisitaikyti

" alt="" />

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2010-03-03 08:10

Aš dar nespėjau pralėkti per parduotuves Neįsivaizduoju, ką ten gero dabar galima rasti ir kas dabar "ant bangos" :)

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 21

2010-03-03 22:15

O kaip jums apskritai dabartinio jaunimo mada/stilius?  :)

2010-03-04 08:50

O koks dabar stilius? 

Man tarkim labai patinka trumpos suknutės-palaidinės, kurios man visiškai netinka Ir žaviuosi visuomet, kai jaunimas rengiasi "daugiasluoksniškai": kai apsivelka kelias palaidines, vieną ant kitos ir gaunasi viskas Man čia yra mistika - aš pradedu panikuoti, kai reikia apsivilkti tiek rūbų vienu metu :D

Eli.lt forumo DUK

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 55

2010-03-05 16:41

na kaip galima be mados? visuomet duomiuosi, vartau žurnalus, skaitau lietuvių ir užsienio portalus. man tai labai įdomu. vaikytis nesivaikau, bet žinoti kas yra madinga tikrai reikia moterims ir merginoms. aš taip manyčiau....

Gražuolė Vasara

Sukurtos temos: 6   Diskusijose pasisake: 56

2010-03-08 22:14

As tiesa pasakius nelabai suprantu dbartinio stiliaus :)

Jaunimas rengiasi viska kas jiem patinka ir kaip Giedre teisingai pastebejai daugiasluoksniskai :)

O kaip Jusu vaikai/paaugliai i mada ziuri? Seka tendencijas?  :)

life is a highway, I wanna drive it all night long!  :)

2010-03-09 09:15

Taip kad specialiai - tai tikrai ne. Nors kaip čia pasakius - vis tiek žurnaluose net mergaitėms yra skiltys apie madą, aksesuarus. Tai savotiškas sekimas ir domėjimas mada :) Nemanau, kad tai yra blogai.

Kitą vertus - madas diktuoja ir parduotuvės: kas yra, tą ir perki. Aišku, išsirenki, tačiau jaunimui vaikams LT yra keleta parduotuvių ir viskas.

Mano mergaitės dabar toks amžius, kad nepataiko nei į paauglių, nei į vaikų dydžius. Tai tikra tragedija. Vos ne - ką gavau, tą ir nupirkau Bet vis tiek stengiamės išlikti stilingomis

Eli.lt forumo DUK

aaaastaaaa
svečias

2010-03-09 20:05

madų nesivaikau, nes su jom nespėsi. Šiaip mėgztu labai nerti ir megzti, o tokie drabužiai iš mados neišeina, tai reiškia esu madinga .

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-03-09 21:29

jau seniai nusispjoviau ant visų madų, nes jos kuriamos kažkokioms perkarėlėms. man svarbiausia, kad būtu patogu

2010-03-09 21:40

Na ne visiškai sutinku, kad megzti drabužiai iš mados neišeina. Jei megzi, kaip mūsų močiutės ar mamos mezgė - atrodysi juokingai ;) Juk jei mezgi, irgi renkiesi siūlus, modelį iš šių laikų, o ne juodai baltos tarybinių laikų knygos :)

Eli.lt forumo DUK

2

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Ar suspėjate su mada?

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)
789
ass