Forumas > Plaukų priežiūra > Blogas kirpėjas
Eli.lt
Eli.lt

2006-12-12 08:46

Su kokiais "meistrais" esate susidūrusios, po kurių darbo norisi verkti ir į veidrodį nebežiūrėti? Ką padarė, kiek kainavo, koks salonas

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-12 10:14

Pylimo gatvėj prie Reformatų stotelės man ir mano draugei darė šukuosenas vestuvėms, draugei padarė gerai, o man net ir nežinau, kaip tai pavadinti ir dar pareikalavo 50 lt tai aš vietoj paėmiau šukas išsišukavau ir palikau 50ct už "darbą", kilo skandalas, bet as apginiau savo interesus

Eli.lt
Eli.lt

2006-12-12 11:33

Laisvėj, prie koldūninės brome (kur biliardinė "trys kampai" ;) yra kirpyklėlė. Veiksmas- prieš brolio vestuves siuvėja rekomendavo ten kirpėją (savo dar neturėjau). Atseit priderina šukuoseną prie suknelės ir pan. Nuėjau, susitariau, suderinom šukuoseną. Finalas: pirma pamergė (aš ) bažnyčioj pasirodė apsiverkus ir pavėlavus (laimė, kad jaunoji daugiau vėlavo), nes:
1. beveik valandą laiko, skirto man šukuoti buvo šukuojama kažkokia kirpėjos pažįstama, nes "jai į gimtadienį, nesusitarus užėjo"; laisvų kirpėjų nebuvo; tais laikais dar nemokėjau kelti skandalų
2. Sutarta šukuosena buvo dalis sukeltų plaukų (ilgi plaukai), finale- penki kabantys peisai ir sulaižytas kuodas; aš apskritai mėgstu kai plaukai plaikstosi. Dabar foto pasižiūriu- nieko šukuosena, bet tada jaučiausi klaikiai.
3. per ilgai užtrukau kirpykloj= nespėjau nei makiažo normalaus pasidaryt+ ašaros ritosi, nemačiau brolio išleistuvių (neatleisiu šito), nuotaika sudirbta.
4. palikau toj kirpyklos skėtį, bet niekad neprisiverčiau ten sugrįžt. turiu tik vieną (labai mylimą) brolį, buvo vienos tokios vestuves.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 16:42

Cituoti(čiučiundra @ Dec 12 2006, 10:14 AM) 1430
Pylimo gatvėj prie Reformatų stotelės man ir mano draugei darė šukuosenas vestuvėms, draugei padarė gerai, o man net ir nežinau, kaip tai pavadinti ir dar pareikalavo 50 lt tai aš vietoj paėmiau šukas išsišukavau ir palikau 50ct už "darbą", kilo skandalas, bet as apginiau savo interesus

Apgynei interesus, o kaip paskui į vestuves ėjai? Ar dar buvo laiko kitur užsukt, ar pati šukavaisi?
Baisiausia, kai mestrai pridirba ne šiaip per eilinį apsilankymą, o prieš svarbų įvykį. O vestuvės tavo buvo?

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 16:58

Cituoti(lis @ Jan 17 2007, 04:42 PM) 6377
Apgynei interesus, o kaip paskui į vestuves ėjai? Ar dar buvo laiko kitur užsukt, ar pati šukavaisi?
Baisiausia, kai mestrai pridirba ne šiaip per eilinį apsilankymą, o prieš svarbų įvykį. O vestuvės tavo buvo?

Ačiū diefui ne mano buvo, ėjau pamerge... Pati pasidariau, tiesiog tos pačios kirpėjos akivaizdoj... visos kitos žiūrėjo isižiojusios

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 17:11

Cituoti(čiučiundra @ Jan 17 2007, 04:58 PM) 6384
Ačiū diefui ne mano buvo, ėjau pamerge... Pati pasidariau, tiesiog tos pačios kirpėjos akivaizdoj... visos kitos žiūrėjo isižiojusios
Tai bent... Profesionali kirpėja pasimokė iš neprofesionalios.

Eli.lt
Eli.lt

2007-01-17 17:36

Cituoti(lis @ Jan 17 2007, 04:42 PM) 6377
Baisiausia, kai mestrai pridirba ne šiaip per eilinį apsilankymą, o prieš svarbų įvykį.

Aš vestuvinę šukuoseną dariausi pirmame pasitaikiusiame salone (pati nieko Vilniuje dar nežinojau, o parekomenduoti niekas negalėjo). Rezultatas - sakiau, kad neisiu ženytis Namuose susitvarkiau, kaip sugebėjau, ir teko varyt prie altoriaus.
Visa laimė, kad kai savaitę prieš ėjau pasibandyti, "išrinktoji" kirpėja sirgo ir pakliuvau pas kitą. Bandomoji šukuosena man taip patiko, o kirpėja buvo tokia šilta, kad dabar vaikštau tik pas ją

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-02 21:09

Man begalo keista tai, kad dauguma kirpėjų mėgsta nurėžti plaukus daug daugiau nei jų prašai...Auginau, auginau savo kasas, prisiruošiau galus pakirpt, nes jau ne koks vaizdas buvo, paaiškinau, kad pakirptų minimaliai, tai ji, aišku nurėžė apie 6 cm, nors mano prašymas buvo pakirpt kokiu 2. Negaliu dar atsigauti, juk tie 6 cm neatauga per vieną mėn, tai ir vėl viskas nuo pradžių.Dabar sau pažadėjau, kad kol neatsiauginsiu norimo ilgio, jokių ėjimų į kirpyklas nebus

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-06 10:38

suprantu tave. Man lygiai taip pat skauda širdį, kai paprašau pakirpti galiukus, o nužarina trigubai tiek. Ir pyktis labai nesinori, nes vistiek lankaisi pas vieną ir tą patį, kaip įpratus.

Dar nervina kai prašai vienos plaukų spalvos, o parenka ne pustoniu, visu tonu ne tą spalvą Ką po to daryti? Nebėgsi perdažynėti, kai tiek pinigų suploji

Eli.lt
Eli.lt

2007-06-06 11:34

su tais dažymais tai tikrai būną nesamonių. Vieną kart užsimaniau savo blondinišką galvą tamsesnėm sruogom padažyt, nuėjau į kirpyklą viską nupasakojau, tai kai amačiau galutinį rezultatą, vos infarkto negavau...buvau šlykščiai pilka, tokia į žalumą. Kiek paskui vargo ir pinigų reikėjo, kad susigrąžinčiau pirminį vaizdą

Eli.lt
Eli.lt

2007-10-24 20:02

Aš vieną kart nuėjau pas kirpėją, pas kurią tik dažydavau, o kirpdavau pas kitą, bet gavos taip kad kelis kartus ir apsikirpau, tiesiog pasitrumpinau, ir sumaniau nusikirpt trumpiau ir išsikarpyt, pasakiau ko noriu, o ji man atrėžė,-o jei nesigaus? geriau nekirpsiu nu trumpai tariant buvau šokiruota,apkirpo kaip mokėjo finale lėkiau pas savo kirpėją o šaknis pasidažau prieš veidrodį namuose

Eli.lt
Eli.lt

2008-02-17 23:50

as asmeniskai neesu nusivylusi,nes kerpuosi pas savo teta kirpeja,bet va mano drauge tai nusivyle... jai pakirpo galiukus,nors net centimetro nenukirpo ir tipo istiesino,bet irgi beveik neistiesino,kainavo 40 lt,tai tikrai norejosi verkti

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-21 11:57

Kai taip nulupa už nieką...

Man teko nusivilti dažymu... Patarimo iš kirpėjos nesulaukiau... Nudažė sruogas kažkur viduryje plaukų ir jų nesimato. Tik pakėlus plaukus . O spalva žiauriai ryški blondinė.. . Baisiausia,kad nei nusiplauna,nei ką.. Tik plaukus pagadinau ir pinigus išmečiau

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-14 12:25

kai dar neturejau savo kirpijos tai nuejau pas savo mamos.ji tikrai labai gerai sutvarkydavo mamos plaukus,bet man tada tikrai nepasiseke apkirpo kaip boba sena,mano kirpciai ilgi nes kakta auksta,tai juos nuzarino taip kad jie buvo kokiu 2 cm ilgio is kirpyklos isejau apsiverkusi ir ji tikrai tai mate. per visa laisves aleja eidama verkiau!drauge pamacius sukuosena tikrai nepadejo...juk turejo sakyt kad ataugs ar dar kaip paguost o ji tik isverte akis ir islemeno -"o dieve" nuo tada keturis metus kirpeju bijojau net kirpcius zarindavau pati arba prasydavau draugiu bet dbr radau tikrai gera supratinga ir gailincia plauku kirpeja

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-19 18:41

Bet zinokit ir pacios kirpejos nervinasi,buna ir man kai dazau ir bijau ar gausis tikrai taip kaip reikia,kai kerpi irgi tas pats. Buna taip,kad kliente nori vienaip,bet nemoka paiskinti.. Pvz man buvo viena kliente sako: noriu,kad pakausi iskarpytum. Sakau: gerai,jis graziai pasikels,tau tiks labai. Jin sako: Man nereikia ,kad pasikeltu. zodziu buna visko,asmeniskai as lb susijaudinciau,jei mano akivaizdoje kliente apsiverktu,jauciu pati apsiverkciau

o naujos forumietes,nera nusivylusios kirpejais?

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-06-22 22:16

Kartą mane dažė vyrų kirpėja, nes maniškės nebuvo. Likau kaip zebras - dryžuota. Nebuvo žiauriai blogai, bet matėsi spalvų skirtumai, Tada savininkė pripuolė ir pertvarkė.

Viršun ^ | Forumas > Plaukų priežiūra > Blogas kirpėjas

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)