Forumas > Veido priežiūra > Antakių dažymas
1

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-14 20:50

O aš antakius dažau spec. tušu antakiams Isadora Color&Shape Eye Brow Gel. Pieštukų, kažkaip, nemėgstu, o šitas patiko

Eli.lt
Eli.lt

2007-02-15 15:04

o man nereikia dažyti antakius ir taip juodi kaip anglis

Eli.lt
Eli.lt

2007-04-23 22:25

vieną kartą bandžiau chemiškai nusidažyti antakius tai labai neptiko, o ir prie veido nelabai tiko pakankamai ryškūs jie pas mane, ale vis norisi dar gražiau atrodyti tai gavosi tik baisiau
o šiai pešioju pati su pincetu

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-06 09:44

anksciau antakius eidavau i kirpykla dazyt.niu tai viena karta taip nudaze! kad iki siol pati su piestuku kiekviena ryta prie veidrodzio stoviu kadangi mano plaukai labai sviesus,tai ir antakiu beveik nesimato o jinai,kad nudaze,tai drauge,kai susitiko mane,tai sake,kad mano antakius is mate uz 100 metru as ir pati kirpykloj dar jai (net nezinau kaip vadinas tos kaip antakius tvarko antikistes gal ) sakiau,kad per tamsus,bet ji man pasake,kad kai visiskai bus isdziuve tai bus svieseni.niu ir ka?nepasviesejo tai su tokiais antakiais pora savaiciu vaiksciojau aisku bandziau valyt,bet oda tik suerzinau,tai prie ryyyyyyyyskiai tamsiu antakiu dar ir su raudonais pagrazinimais vaiksciojau

o be to girdejau,kad antakiu dazymas kenkia jiems,man tai buvo pradeje smarkiai silpti ir reteti..nezinau,gal dazus kokius blogus naudojo bet dabar kai pati ismokau su piestuku juos pasidailinti,uztrunku vos pora minuciu ir apie jokius cheminius dazymus nebegalvoju

o ir forma pati pasidarau

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-06 11:20

na taip, nuo dazymo reteja antakiai ir siek tiek pablunka manau, pati beweijk wisada dazausi pas manikiuriste zadejau nebesidazyt, bet neistweriau, mano labai blankus, o prie tamsiu plauku netinka, nesimato ju formos, nes rudi tokie kazkokie...zodziu newyke israiskingos akys palieka ir man buwo nudaze ryskiai ryskiai, tai irgi namie su wisokiais tirpalais bandziau sweisti-weltui, teko atkentek kol pabluko bet dabar radau moteri kuri labai graziai padazo, tai wisada einu pas ja

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-06 22:30

Cituoti(Rasiukas @ May 6 2008, 09:44 AM) 28894
anksciau antakius eidavau i kirpykla dazyt.niu tai viena karta taip nudaze! kad iki siol pati su piestuku kiekviena ryta prie veidrodzio stoviu kadangi mano plaukai labai sviesus,tai ir antakiu beveik nesimato o jinai,kad nudaze,tai drauge,kai susitiko mane,tai sake,kad mano antakius is mate uz 100 metru as ir pati kirpykloj dar jai (net nezinau kaip vadinas tos kaip antakius tvarko antikistes gal ) sakiau,kad per tamsus,bet ji man pasake,kad kai visiskai bus isdziuve tai bus svieseni.niu ir ka?nepasviesejo tai su tokiais antakiais pora savaiciu vaiksciojau aisku bandziau valyt,bet oda tik suerzinau,tai prie ryyyyyyyyskiai tamsiu antakiu dar ir su raudonais pagrazinimais vaiksciojau

o be to girdejau,kad antakiu dazymas kenkia jiems,man tai buvo pradeje smarkiai silpti ir reteti..nezinau,gal dazus kokius blogus naudojo bet dabar kai pati ismokau su piestuku juos pasidailinti,uztrunku vos pora minuciu ir apie jokius cheminius dazymus nebegalvoju

o ir forma pati pasidarau

antakistes nepyk,bet kaip zvengiu,nt asaros rieda seip tai kosmetologes dazniausiai dazo

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 14:27

As visa gyvenima pergyvenau del per tamsiu antakiu. visos tetos klausdavo, ar nedaziau antakiu, jie tokie grazus,tamsus. o man kompleksas buvo bet po to kazakaip atsviesejo truputi, ir dabar tikrai graziai atrodo, ne per tamsiai... tai del antakiu dazymo problemu neturiu

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 14:39

Nedažau ir aš, nes paveldejau tevo ankakius ju labai daug ir labai tamsi dėl spalvos tai man labai super o vat kad ju labai daug tai dažniausiai vaikštau kad man jos sutvarkytu, pati tingiu.

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 14:41

As irgi niekada nedaziau, nes motina gamta apdovanojo tamsiais ir graziais antakiais O juos tvarkyti patikiu tik savo pacios rankytems

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-01 16:16

Katuk o kiek kainuoja nudazymas?

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-01 16:17

nežinau, nedažau bet manau su visko kainos 8 lt, kaip tik buvau kirpikloj mažiukei ausys pradurem, auskariukus iverem, tai sedejo moteriške jai sutvarke antakus ir padaže, tai sako kiek reikia mokėti atsake 8 lt.

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-01 16:19

Tai tada tikrai pigiai
O kaip grazu man mazai mergaiciukei auskariukai

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-02 21:39

pas mus pnvzy irgi kokie 7 - 8 lt man jau reiketu nusidazyti is tikro antakius
o kokia antakių formą megstate?

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-11 21:18

man patinka kregždute, na taip vadina ta moteris kuri tvarko tokiu kampuku

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-24 17:23

as irgi kampeliu kai dazo tai prasau kad griezta forma padarytu

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-04 20:13

dazydavau ir as chemiskai,bet db tik su piestuku arba seseliais patamsinu.
o buvo taip.
nuvarau i kirpykla ir klausiu kokie pas juos dazai antakiams ,sudetis ir taip toliau.
mat turiu alergija peroksidui ir amoniakui.
mane patikino kad ten nieko panasaus nera,net dave ant tuteles paziureti sudeti.pasirodo tikrai -Svaru
na zodziu nudaze mane,viskas lyg ir tvarkoj-bet kita diena akiu negaliu atmerkti-uztine visos,antakiu visa linija raudona -pasidengusi pusleline-niezti kaip velnia
tai nuvariau i ta kirpykla ir klausiu kokio sh..man pritepe,ta pati kosmetologe mane pamacius issigando,tai pasake kad i dazus visgi ilasino kelis lasus vandenilio peroksido(ot pypt..)

nuo to karto nebeinu niekur ,kad vel ant tokios pacios neuzsokciau

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-05 16:43

Cituoti(freja @ Nov 4 2008, 06:13 PM) 44518
dazydavau ir as chemiskai,bet db tik su piestuku arba seseliais patamsinu.
o buvo taip.
nuvarau i kirpykla ir klausiu kokie pas juos dazai antakiams ,sudetis ir taip toliau.
mat turiu alergija peroksidui ir amoniakui.
mane patikino kad ten nieko panasaus nera,net dave ant tuteles paziureti sudeti.pasirodo tikrai -Svaru
na zodziu nudaze mane,viskas lyg ir tvarkoj-bet kita diena akiu negaliu atmerkti-uztine visos,antakiu visa linija raudona -pasidengusi pusleline-niezti kaip velnia
tai nuvariau i ta kirpykla ir klausiu kokio sh..man pritepe,ta pati kosmetologe mane pamacius issigando,tai pasake kad i dazus visgi ilasino kelis lasus vandenilio peroksido(ot pypt..)

nuo to karto nebeinu niekur ,kad vel ant tokios pacios neuzsokciau

niu bet cia tai antakiste!!!!!!! paeme matai savo nuoziura ir ipyle!! paciai antakius su pirstais po viena buciau ispesiojus uz tokius darbelius!!! tai visa laime,kad viskas gerai baigesi....

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-05 20:12

ilgai gydziausi.
db jau gyvenime nezadu eiti dazyti antakiu.

tarp kitko o daze pati salono savininke .
Cia centrinej universalinej vilniuj (cupe)

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-05 23:10

bet tai juk visada i antakių dažus dedama peroksido,ta prasme taip pat kaip ir plaukų dažai,dedama spalva ir iš kito buteliuko peroksidas (toks baltas skystis),bet tai kokia niekše ištikro,galėjo gi pasakyti

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-06 11:19

dedama tam kad geriau nukastu,ir greiciau nudazytu plaukus.
o antakiams tai nereikia deti.-bet salonuose deda ,taupymo sumetimais...

1

Viršun ^ | Forumas > Veido priežiūra > Antakių dažymas

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)
ass