Forumas > Stilius ir tendencijos > Vyrų stilius
Eli.lt
Eli.lt

2008-08-13 23:15

tagi, kas jums yra stilingas vyras? ir kokia vyrų apranga ir visa kita jums gražu? kaip jums tie visokie metroseksualai ir kitokie dabitos? ar rūpinatės savo antrųjų puselių stilingumu?

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-13 23:20

man patinka tvarkingi, švarūs vyrai. Nemėgstu tų kurie išsičiustinę iki negalėjimo, fu Maniškis mėgsta sportinius rūbus, nes su sportu susijęs nuo mažų dienų, tad niekada nemėginau ir nemėginsiu keisti jo stiliaus į kokį nors kitą. Tiesiog, koks gyvenimo būdas, tokia ir apranga

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:05

Negaliu ziureti i tuos vaikinus, kurie visur ir visada devi lakinius batus ir kostiuminemis kelnemis, plaukai sulyzinti zele, po pazascia "rankinukas" tiesiog pykina nuo tokiu vaizdeliu
Man patinka maniskio stiliukas - lengvas hip-hop'eris tokie vaikinukai man labai mieli atrodo ir draugiski

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 19:44

svarbu,kad butu tvarkingas,jei jau toks su visokiom kostiuuminem kelnem tei nepatinka man mano draugas tei seip irgi sportini stiliu renkasi,na o jei kazkur jau iseiti tai taip jaunatviskai,kas madinga

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-28 16:30

Bet kartais taip sunku rasti kazkok tokio idomaus
Vakar su brangiuoju sturmavom vyrisku prekiu parduotuves ieskodami ryskiu marskiniu... ir ka jus manot? tik pastelines spalvos ech ir dar sako, kad issiskirk is minios

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:11

baisiausia, kas gali būti "ant" vyro- tos klaikios rankinės ir treningai visur ir visada.
vietoj rankinės juk galima rinktis per petį permetamą krepšį. gerai atrodo ir nedidelės rankinės fotoaparatui, irgi per petį nešiojamos- sumažintas tašės variantas.
apie treninginius nieko negaliu pasakyt- nieks jiem nepadės. aišku, nešneku apie tuos variantus, kaip Numlock variante. bet kai ir į daržą, ir į miestą tie patys treningai...
gražu vyriškis su džinsais ir kostiuminiu/sportiniu švarku- ir stilinga, ir patogu.

pačios brangusis labiausiai vertina džinsus. kadangi darbas toks, jog žmonių daug sutikti netenka, tai ir vaikšto su džinsais, įvairiom maikutėm.

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:21

Na gal čia neitema pasakysiu, bet negaliu žiureti kai pvz mieste, kine ar dar kur nors, eina vaikinukas sportiškai apsirenges, su sportiniu kostiumu, na ojoj kaip man nepatinka, bet čia tik mano nuomone,.

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:26

o dar geriau- šalia jo fyfa auksiniais aukštakulniais

esu mačius tokių egzempliorių- bachūrs su treningais, šliopkėm, ruda "delninuke" ir šalia jo- fyfa, su špylkom, miniaku, balintais plaukais ir nupieštu veideliu. vaizdzialis- liuks

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-17 08:03

as tai kazkaip ziuriu kad prie manes deretu nors jam kartais nepatinka,ka jam tenka rengtis nes tikrai nenoriu,kad kaip mergytes minejo,kad jis eitu su kokiais treningais o as su aukstakulniais.labiausiai tai man patinka vyrai su kostiumais,tai kai maniskis juo apsivelka tai toks seksovas buna niu aisku ne kiekviena diena o dar neatsispiriu vyrams su uniforma
dazniausiai saviski rengiu su dzinsais ir sportiniais marskinukais arba marskineliais ir megstuku.dabar ruosiuosi vel atnaujinti jo garderoba (!ir vel be jo zinios! ) bet dazniausiai jo stiliu pataikau (tai yra nauja padariau,nes su kokiais rubais iki manes buvo tai siaubas kazkoks eks tiesiog ji diedu buvo padarius )
labiausiai nemegstu tokiu kur su trenigais,tais tokiais kaip rankinukais ir odinem striukem...siaubas,gyvenime nieko slykstesnio nesu macius,o tokiu ypac daug pas mus,jei kitam mieste pamatei,tai jau zinok ,kad 95% siaulietis

Sukurtos temos: 1   Diskusijose pasisake: 14

2009-04-17 20:16

nesu stileiva, man patinka jaustis patogiai ir tvarkingai. jei man patinka koks rubas -galiu ji iki nublukimo deveti.

aisku, mano zmona ismeta ko nereikia, ir netgi nuperka  kas man patinka.

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2009-04-17 20:45

Tau gerai, kad tavo žmona pataiko, o mano vyrui sunku įtikti dažniausiai būna kaip "Brilijantinėj rankoj" --- "reikia tokių pat, bet su auksinėm sagom"

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Sukurtos temos: 2   Diskusijose pasisake: 24

2009-06-12 20:48

Zinot ka - o man tai baisu, kad lietuves megsta savo vyrus ir vaikinus "rengti"... Ir pasakyti, kur ir kaip jis turi leisti savaigali, kas jam tinka ar netinka, priderinti ji prie savo sukneles... Jei maniskis pasiduotu tokioms mano provokacijoms, turbut mesciau ji po menesio. Man patinka vyras kuris pats zino, kada reik prisiderinti, o kada ne taip jau ir butina. Ir kuris rengiasi taip, kaip jam patinka, o ne kaip lieptas. Kartais jei ir nepritariu savo draugo aprangai ta diena, niekada nesiginciju, nes siaip dazniausiai jis labai gerai atrodo, tad suklydimas retkarciais nedaro didelio skritumo.

Mindaugas
svečias

2011-03-16 09:50

Va paskutinis komentaras pats idealiausias.

As nepakesciau moters kuri man drabuzius perka ir nurodineja kaip rengtis. Jei jau pats nesugebi apsirengti, manau tau dar laikas gyventi su mamyte, o ne sema kurti.

Seimoje bus daug sprendimu kur tikrai reiks tavo nuomones, o jei net drabuziu nesugebi issirinkti tai...

Trenigai:  trenigas kurtas sportui, tad naudokime juos pagal paskirti!

Klasikinis stilius: kostiumas, kostiumines kelnes su marskinukais, ar svarkas priderintas prie dzinsu ar kelniu. Tai visada buvo ir bus grazu ir stilinga. Kas taip nemanot, galit sleptis savo gludziuose miskuose.

Laisvas stilius: dzinsai, lengvi/patogus batukai ar kedukai, marskineliai, maikutes ir panasiai. Jaunatviska ir patogi apranga kasdieniam nesiojimui ir kartai kur daugiau. Taip apsirenges niekada nebusi nestilingas, nebent jau labai nesuderinamai tita komplekta pasirinksi.

Naujausia mada: trumpos spalvotos siaurejancios kelnes, apsmuke megztiniai, permazi svarkai, visokie salikai nederantys prie nieko, velniai suprasi kokios vyzos ir peda ikista i jas be kojines. KOSMARAS!!!!   Pedikai, ir visokio kitokio plauko iskrypeliai, bei debilai taip rengtis tik gali. ALE  STILIOVI.  Tiesiog BAISU!

Cia tik mano nuomone. Visada atsiras jai priestaraujanciu :)

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2011-03-17 11:27

Nu va būtent stiliovi :)  Nereikia čia kišti seksualinės pakraipos :)

Man tarkim visai gražu, kai taip vaikinai rengiasi. Kai pradedi su jais kalbėti, supranti, ar jiems patinka mergaitės, ar jie patys yra mergaitės ;)

Aišku, jei taip stiliovai pradėtų rengtis subrendęs vyras... Nemanau, kad tai man patiktų. Tačiau jaunystė-durnystė: jei ne dabar, tai kada? :)

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 1

2011-05-01 13:39

Šiuolaikinės mados ir stiliaus tendencijos sako mums, kad banalaus tvarkingumo neužtenka 21-o amžiaus vyrui. Norint tapti sėkmingu - reikia išsiskirti. Vienas iš paprastesnių, bet labai efektingų būdų – papuošalai, pabrėžiantis tavo išskirtinumą :) Svarbiausia, kaip ir visur, nepersistengti, o atsakingai ir skoningai derinti aksesuarus ;)

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 16

2011-06-06 17:56

Aš prie savojo nekišu nagučių,jis ir taip puikiai atrodo :D tik kartais norisi paprastumo,nes einant į parduotuvę apsirengia lyg į ofisą eitų, o visokie bliuzonai ir maikonai jam nepatinka :D

Moka jis gražiai apsirengt,susiderint,apsipirkinėjant su juo tikrai neprašausiu - ir labai kantrus,ir padės,patars. :)

Man patinka vaikinai kurie rengiasi klasikiniu stiliumi,švarkai,kelnes,baltinukai

bet kartais reikia ir paprastumo :) Pvz džinsiukai ir graži maikutė būtų super,arba va,įmesiu nuorodų kur labai gražų savitą stilių pagavę vyrukai

antras planas man jis apskritai labai gražiai atrodo,visada gražiai aprengtas :D

?1307339070 (tik batai netinkami!)

Only God can judge me.

Sukurtos temos: 81   Diskusijose pasisake: 1359

2011-06-07 12:03

Nu va tokie batai ... ir man niekaip nelimpa. Yra pas mus pora vaikinukų, kur vaikšto su tokiais, stilingi, bet man tikrai negražu

Eli.lt forumo DUK

Eli.lt forumas. Kaip naudotis?

2011-06-09 01:01

Giedre 2011 06 07

Nu va tokie batai ... ir man niekaip nelimpa. Yra pas mus pora vaikinukų, kur vaikšto su tokiais, stilingi, bet man tikrai negražu

Man tai jie tokie į nykštuko batus panašūs,labai nesižiūri :D

Only God can judge me.

2011-06-09 01:02

Giedre 2011 06 07

Man tai jie tokie į nykštuko batus panašūs,labai nesižiūri :D

Only God can judge me.

Sukurtos temos: 7   Diskusijose pasisake: 515

2012-04-29 16:21

Man asmeniškai tokie bateliai labiau asocijuojasi su moters koja, o ne ant basos vyriškos kojos

Sakyčiau tokie geriau atrodytų:

Vyrą iš namų reikia išleisti pilnu skrandžiu, tuščiais kiaušiniais ir bučiniu ant slenkščio. Kai pirmas ištuštės, antri prisipildys ir pasiilgs trečio, vyras visada sugrįš namo

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Vyrų stilius

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)