Forumas > Šeima > Gyvenimas kartu pries...
3

Eli.lt
Eli.lt

2008-10-03 18:46

Na as tai su saviskiu gyvenu kartu jau beveik 1metai ir 5menesiai, ir man nieko keisto cia neatrodo, daugelis mano draugiu gyvena su vaikinais, kai kurios patogumo sumetimais, tarkime studijuoja viename mieste...o as gyvenu uzsienyje visi cia nuomuojasi kambarius ir pan.o mes su juo dviese studio flat'a, tai geras ramus gyvenimas..apie vestuves kartais pasnekame, bet as nenoriu, manau per jauna. Beje mano draugas vyresnis 10 metu, bet to skirtumo nesimato, jis jaunesnis atrodo , o as vyresnenegu esu.Nors taip minusu yra, gyvenimas mano kaip istekejusios moters, ribojimai ir visa namu ruosa ir maisto ruosimas daznaiusiai gula ant mano peciu..Ko atskirai gyvendama nedaryciau..yra ir pliusu ir minusu siame dalyke..

skaiciau, kad statistika sako, jog pries santuoka pradeje kartu gyventi zmones dazniau skiriasi negu tie , kurie kartu pradejo gyventi po vestuviu..

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-18 20:27

na mes gyvenam nesusituokus jau daugiau nei septyni metai ir nieko baisaus tame nematau vestuves kazkada ivyks cia tik laiko klausimas turim ir bendro turto ir vaiku visur egzistuoju kaip bendrasavininke ir man jokio diskomforto nera

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-19 11:01

Na aš ir nematau nieko blogo kai yra gyvenama prieš vestuves ,aš ir pati su savo vyru gyvenau prieš vestuves ir dar pas mano tevus ,o dabar va jau ištekejusi 7metai Taip kad ta bendra buitis kartais leidžia labai gerai patikrinti žmogų su kuriuo gyveni ir nori auginti vaikus

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-26 21:53

gal ir gerai,kai zmones pagyvena.zinau tokiu poru kurios tik po vestuviu eme kartu gyvent-tai buitis lb greitai isarde santuoka...

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-27 18:20

pritariu tam reikalui, nes turi isbandyti zmogu.... visom prasmem......

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-27 19:53

as manau jog reik pagyventi kartu ir isbandyti, geriau pazinti zmogu savo

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-06 00:22

Mes pagyvenom kartu 3,5 metų ir susituokėm, na tiesiog reikėjo to laiko kad susivokti, kad aš stočiausi ant kojų rasčiau darbą ir taip toliau, o kad užsitesia tai blogai labai...va gyvena vyras pareina namo, valgyti padaryta, namai sutvarkyti, lovoje yra su kuo paišdykauti, bet kai jau eina link tokių dalykų, kaip bendri skudurai - bendri pinigai, nelieka jokio bendrumo... vyrams tai labai patogu...ir tas mane nervina, vien dėl to mane nervino tas gyvenimas kartu, nors mano vyras taip nesielgėniekada, jam kaiptik iš mano algos paimti pinigų buvo labai nefainai, jis savo parnešdavo namo, o mano liesdavo jei tikrai reikdavo

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-06 12:06

Na va mes neperseniausiai jau apsigyvenome kartu
Labai to norejome abu ir vis dar negalime tuo atsidziaugti

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-16 20:45

As irgi 'pasirasiau' tokiam bendram gyvenimui kartu iki vestuviu
Bet po to perskaiciau labai issamu straipsni su moksliniais tyrimais ir jis mano nuomone pakeite. Mokslininkai nustate, kad zmones, kurie pradeda 'zaisti seima' dar iki vestuviu, povedybiniame gyvenime patiria maziau laimes nei tie, kurie veda pries 'sumesdami skudurus'. Taip pat pastebima, kad tas susimetimas gyventi kartu nieko nepakeicia - jausmai islieka tie patys, tik prisideda ivairiu sunkumu, o ar juos spresi ar begsi nuo ju - cia jau kiekvieno asmeninis pasirinkimas. Tik kaip mokslininkai sako, kai nesi vedes, tai begti lengviau... tai vadinasi, arba mes labai trokstame seimos ir skubame i vyru glebi ispildyti svajones, arba nesame tikros jausmais ar zmogumi, su kuriuo esame??

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-17 14:27

Aš iš kitos pusės pasakysiu: nelabai tu pribėgiotum, jei ne šiuolaikinė kontracepcija
Tuomet ar būtų žiedas, ar nebūtų - vis tiek stengtumeisi kuo ilgiau išlikti su savo vaikų tėvu.

Man atrodo, kad gerai pagyventi ir kartu ruoštis vestuvėms. Jei tu tikrai žinai, kad čia TAS žmogus.
Bet yra tokia žmonių grupė, kurie mąsto kitaip: gal tiks, gal netiks. Ir taip "matuojasi" iš eilės visus...

Eli.lt
Eli.lt

2009-02-18 21:08

Tikrai, matuojas matuojas, o po to kaip toj pasakoj prie suskilusios geldos lieka
Na, o del vaiku tai nzn... jei jau prisidarei vaiku, tai jau cia nevisai ta tema pasidaro. Straipsnyje pagrindine mintis buvo istirti ar sutuoktiniu tikrinimas, kiek jie vienas kitam tinkami, turi itakos ju tolesnei laimei
Atsakymas buvo - ne

Eli.lt
Eli.lt

2009-07-25 00:37

manau kad reiktu pagyventi,isbandyti ta rutina visus buitinius rupescius kad po vestuviu butu lengviau,o galbut suprasti kad dar tu vestuviu ir nereikia.

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 41

2009-07-25 12:29

Na as manau,kad reikia butinai pagyventi kartu pries vestuves :)

Niekada neturesi antros galimybes padaryti pirma gera ispudi :)

Sukurtos temos: 18   Diskusijose pasisake: 515

2010-06-29 22:24

visai nieko pabandyti pagyventi kartu ir ėsitikinti, kad šeimoje nekils nesusipratimų

Sukurtos temos: 34   Diskusijose pasisake: 571

2010-06-29 23:44

ghalima 10 metų kartyu gyventi, o susituokus ir kelerių neištverti.

Sukurtos temos: 14   Diskusijose pasisake: 233

2010-07-01 22:15

Aš už. Nors šiaip geresnis santykių išbandymas sakyčiau yra išvykt į kelionę (ne kokią poilsinę, kur jau viskas suplanuota).

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 5

2011-01-24 20:10

Aš už.

Siūlau pabandyti tai, kas veža mus labai Žaisliukai suaugusiems

3

Viršun ^ | Forumas > Šeima > Gyvenimas kartu pries...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)