Forumas > Stilius ir tendencijos > Neformalus stilius
1

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 23:57

pankai, gotai, metalistai ir dar daug visko - jais būna ne vien savo vietos po saule ieškantys paaugliai, bet ir suaugę žmonės.. Žinoma, nemaža dalis neformalia asmenybe lieka tik vidum ir į kerzus įšoka tik sunkiosios muzikos festivalių metu. Visgi yra dalis, kuri nevengia neformaliai atrodyti ir visuomenėje.. jei jau ne visiškai, tai bent kažkokiais papuošalais ar viea kita aprangos detale stengiasi išsiskirti.. kaip jum žiūrisi?
pabandysiu pateikt pvz:

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-01 08:18

Man tai niekas netrugdo, o ypac zmoniu apsirengimo stilius sename darbe labai puikiai sutariau su gotu

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-03 16:30

man tai labai grazu paziureti kaip zmones sugeba isreiksti save(jei tai proto ribose) neskaitant tu neformalu,kurie tik stengiasi pamegdzioti vienoki ar kitoki stiliu(kaip dazniausiai daro jaunimas).. nemanau,jog tokie zmones turetu buti diskriminuojami visiemeneje..bet tokie zmones taip pat negalestu dirbti oficialiuose darbuose,biuruose..

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:08

Eksperimentuojant jaunose dienose stiliuje atrandi sau artima ir tinkama, todel as UZ eksperimentus

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:32

na cia pateikti pavyzdziai tai grazu,bet mieste tai tokie snargliai vaiksto,vasara kai + 28 su paltais kazkokiais baisu kerzai tai man dzin,grazu,bet kad jie jau taip isijaucia i savo ta vaidmeni,kad nejaucia ar ziema ar vasara

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:36

Bet mumsdel to nei silta nei salta Paziuri - nusistebi - praeini - pamirsti

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:38

o man ne,as tokiu labai issisokeliu nemegstu as galiu ji tada ispravardziuoti jam i akis

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-27 10:39

Oho tu drasuole Man tokie zmones dazniausiai sypsena sukelia ir viskas
Niekada nedrysciau prie tokiu prieiti ir kazka pasakyti

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:17

Cituoti(voveryte @ Aug 27 2008, 10:38 AM) 39588
o man ne,as tokiu labai issisokeliu nemegstu as galiu ji tada ispravardziuoti jam i akis

ir už ką jiems taip? kad gali/drįsta/nori apsirengti kitaip, nei tu?

beje, visi tie išvardinti jau nebe neformalai- jie dar ir kaip formalūs savo rate

o jei jiem patogu, gražu- tegul. man neretai gražu būna (ne visi ir ne visur, aišku). kažkada buvo hipiai, metalistai, dabar kiti ima "valdžią"

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:19

Normalu ir gražu, bet nesirengčiau. Kiekvienam savo.

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-11 14:24

man, tiesą pasakius, labai patinka gotės- kai būna jaunos, aukštos, kūdos. tada su tais kerzais ir juodais nėriniuotais sijonais man tiesiog fantastiškai žiūris

o va ko nesuprantu, tai EMO- stilius stilium, bet pats principas- amžinai nelaimingi vaikai. briedas kažkoks

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-21 23:05

Cituoti(Persona @ Sep 11 2008, 02:17 PM) 41011
ir už ką jiems taip? kad gali/drįsta/nori apsirengti kitaip, nei tu?

beje, visi tie išvardinti jau nebe neformalai- jie dar ir kaip formalūs savo rate

o jei jiem patogu, gražu- tegul. man neretai gražu būna (ne visi ir ne visur, aišku). kažkada buvo hipiai, metalistai, dabar kiti ima "valdžią"

na kai be saiko,tai man yra nenormalu,nes gazdina aplinkinius

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-22 18:18

Ir tave jie gazdina is uz kampo?

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-22 19:18

Cituoti(voveryte @ Sep 21 2008, 11:05 PM) 41660
na kai be saiko,tai man yra nenormalu,nes gazdina aplinkinius

mane labiau kąsdina žmonės, bijantys/smerkiantys kitus, neatitinkančius jų vidinių standartų/reikalavimų

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-23 10:41

angellxxx ne ne mane o mažus vaikus,kažkada mano puseseryte lb išgazdino,nuo to laiko lb ir nemėgstu
Persona aš tai nieko nebijau,nustok čia ta pati per tapati rašyt jei man nepatinka,tai ir parašau savo nuopmone,o jei tave įžeidžiau,nes parašiau,kad man nepatinka stilius koki tu megsti,tai mokėk nuomone priimti o jei sakau,kad galėčiau juos išvadinti visaip,tai nereiškia ,kad taip ir darau,yra kas be manes taip daro,beja ,emo man dar visai puse bėdos

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-23 20:13

Cituoti(voveryte @ Sep 23 2008, 07:41 AM) 41756
angellxxx ne ne mane o mažus vaikus,kažkada mano puseseryte lb išgazdino,nuo to laiko lb ir nemėgstu
Na taip vakare kartais jie baisokai atrodo ir nezinai ko is tokiu zmoniu tiketis, bet tikiu, kad viska padaro ju ivaizdis ir juodi drabuziai

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-24 14:49

Cituoti(Persona @ Sep 11 2008, 02:24 PM) 41019

o va ko nesuprantu, tai EMO- stilius stilium, bet pats principas- amžinai nelaimingi vaikai. briedas kažkoks

kar-kar, Persona, kar-kar

Geriau pasidomėk su kuo jis valgomas, nes nelabai pašokinėsi, jei pačios vaikai taip apsirengs
Buvo toks juokas, kai atsiuntė viena mamytė man emeilu nuoroda, kaip tas emo atrodo, kaip pasidaryti šukuosena ir pan. Sakau, tai čia viskas aišku! Aš gi vaikiškus žurnalus skaitau, vartau ir žinau kas tas yr.

Sako, tau gerai - aš tai mergaičių neturiu, tai išsižiojau pamačius

Eli.lt
Eli.lt

2008-09-24 17:18

vaikų žurnalus ir aš kartais pavartydavau. juokas ima prisiminus, kaip keistai kartais apibūdinami visiem žinomi dalykai/reiškiniai. tad neimsiu ginčytis dėl EMO- baisu ką sakyt tų žurnalų nuomonės nežinant

Eli.lt
Eli.lt

2008-10-25 20:50

Na, del juodarubiu bijojimo tai man atrodo, kad daugiau nei akivaizdu, kad cia toks atvejis, kaip zvirblio plunksnu siausimas - smulkus gyvunelis nori atrodyti basesnis , jei jaucia pavoju. Nemanau, kad jie yra linke ka skriausti.
O kas del EMO - tai musu visu paauglysteje priesingai buvo - kaip tik reikejo kuo kietesniam atrodyti, kad taves niekas "nekaso" ir virkauti viesumoje buvo geda. Dabar kitaip apsiverte - virkauti ir depresuotis - madinga. Stilius tai man visai grazus - mergickos tiek visokiu aksesuaru spalvingu prisiderina (as nemokeciau ir nesugalvociau ka ir kur), graziai pasidazo, ir sukuosenos juk jiems labai svarbu sutvarkytos ir nudazytos (tik nemegstu, kai bernai atrodo, kaip dygliakiaules, vejo nublokstos). Be to, visokie juk mergaitiski aksesuarai madingi - kaspineliai, taskeliai, aukstakulniai, pusti sijoneliai Labai patinka pasiziuret, bet as tai taip nesiredyciau, nes megstu savo klasikine elegancija. Bet as visalaik sakiau, kad nuo to momento, kai pradedam kalbeti apie "jaunimo kvailystes", tai pirmas zenklas, kad mes jau tam jaunimui nebepriklausom ir senstam!

Eli.lt
Eli.lt

2008-11-04 15:57

esu gote,susilaukiu ivairiu vertinimu.vieni truputi vengia ir prisibijo raganisko ivaizdzio
na o uz jo slypi, nerimastinga kurybiska siela,mylinti zmona ir mama

1

Viršun ^ | Forumas > Stilius ir tendencijos > Neformalus stilius

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)