Forumas > Eli.lt konkursai > Konkursas: Eli.lt...
1

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 11:09

Kas labiausiai džiugina moteris? Karštis? Vasariškos gėlės? Kelionės? Vyrų dėmesys? Be abejo – kiekviena renkasi savo pomėgius ir kiekviena save lepina skirtingai. Tačiau sutikite, jog puikus poilsis ir pasimėgavimas – plepėti apie visus moteriškus džiaugsmus ir rūpesčius su savo draugėmis, dalintis patarimais, kvatoti ar tyliai šnibždėti apie slapčiausias paslaptis.

Eli.lt didžiausioms pleputėms nori padovanoti firminius marškinėlius – jums tereikia tik plepėti ir laimėti!

Konkurso sąlygos:
Užsiregistruok Eli.lt forume.
Kas savaitę daugiausiai žinučių parašiusiai narei dovanosime Eli.lt marškinėlius.
Eli.lt forumo narys, jau turintis marškinėlius, užleidžia savo poziciją sekančiam nariui.
Konkurso laimėtojai skelbiami kiekvieną pirmadienį Eli.lt forume.
Konkursas tęsiasi iki atskiro pranešimo.

Plepėkite – mes turime daug marškinėlių!
P.S. Jei tu vaikinas – padovanok šiuos marškinėlius savo draugei

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 11:10

valio naujas konkursas

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 11:11

Koks smagus konkursas!

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 11:13

Tikrai labai vasariškas ir smagus konkursas,
tik labi noriu paprašyti nespaminti , nereikia apsiriboti tik žodžiais "aš sutinku", "taip pat manau" ir panašiai, jei plepam tai plepam naudingai ir prasmingai, tikiuos jus mane suprantat.

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 11:14

Puikiai tave suprantame ir pilnai sutinkame

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 13:14

Woohhoo!!! Man patinka konkursai!!!

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-31 15:07

pagaliau sulaukeme dar vieno konkurselio

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-03 23:32

labai grazus marskineliai,del ju verta pasistangti.. bet is seip labai puki svetaine,kur galima pasidalyti savo patirtim bei ziniom ir suznoti naudingos informacijos..labai draugiskos visos rasancios..

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 00:07

Paskutiniu metu vos spėju savo tėmose apsikuopti Tai kol viską išskaitinėju tai nelabai laiko lieka padalyvauti konkurse bet tikiuosi greit mb pasveiks ir vėl kibsiu plepėt

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 01:50

oi kaip faina manau pirma reikia Katuka apdovanoti o tada jau kitas mergytes,nes ji kiekviena diena visus vardadienius,svente ir t.t suraso,saunuolyte na aisku ne man sprest lb lb grazus marskineliai

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 07:19

sutinku su voveryte del pirmenybes Katuka apdovanoti saunuole ji musu

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 07:59

Labai malonu girdeti kai apie tave taip kalba, ačiu jums. Bet aš iš prigimties buvau tokia kuria visur dalyvauja, dar mokyklos laiku buvau klases seniune, jei reikejo pravest ar sudalyvauti kokiam koncerte ir panašiai tai visada dalyvavau, o ir mokykla vidurine baigus, studijavus pastoviai kažka buriau ir veikiau, tiesa sakant ne konkursuose esme ir ne marškineliuose o tame, kad bendraut reikia, pajuokaut ir padiskutuoti, jug givenam virtualiai šitam forume, bendraujam kasdien, susidraugavom, ir dar smagiau būtų matyti daugiau lankytoju, nauju nariu. To jums ir linkiu.

o ir dėl sveikinimu ir vardadieniu, tai gi nesunku pasveikint, svarbiausia man tas dalykas patinka, o dar šauniau būtų jei ir dalyviai palaikytu, jug či aneprivaloma ir noro reikalas, jei kitas sveikins su vardadieniu prisijungus pirmas iš ryto tai gi aš ne barsiu mums visiem bus tik malonu.

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 09:45

Sveikos sveikos, istikimosios

Tai ką? Skelbiam šios savaitės rezultatus

Na jei sakot, kad Katuką reikia apdovanoti - tai ir apdovanosim

Šios savaitės Eli.lt forumo pleputės:
Katukas
angellxxx
Turkish girl

Joms atitenka šaunūs Eli.lt marškinėliai

Rasiukai, Sheepsenele, Voveryte vykites vykites

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 09:49

sveikinu mergaiciukes
o del vyjimosi,tai aisku butu faina laimet,bet kazkaip man ir bendravimas patinka labai.ne vien tik kad tik noriu laimeti bet kokia kaina.dabar kai buna iseigines stengiuosi atsiplepet uz visas praleistas dienas

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 10:02

Nuoširdžiai sveikinu laimėtojus ir mūsų pleputes angellxxx, Turkish girl

ačiu jums už žodžius ir nuomone apie mane,

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 10:17

Sveikinu laimetojas smagu, kad naujas zmogus gavo apdovanojima - Turkish girl Saunuole, taip ir toliau O tau Katuk dekoju uz tavo nuosirdzius zodzius ir pasiplepejimus

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 10:21

Sveikinimai laimėtojams

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 11:53

Sveikinu

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 17:14

Woohoo!!!! As laimejau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neveltuj tiek varvinau akis sitam forume

Eli.lt
Eli.lt

2008-08-04 17:31

sveikinu laimetojas!!

1

Viršun ^ | Forumas > Eli.lt konkursai > Konkursas: Eli.lt...

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)