Forumas > Plaukų priežiūra > Išsišakoję plaukai
Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 11:15

Sveikos mergaites! esu Ruta is Kauno, 25 metu. Neseniai atradau sia svetaine Noreciau paklausti jusu patarimo, gal zinote kokia veiksminga priemone nuo sausu plauku galiuku? Jie sakojasi labai greit, nespeji tik juos palyginti kirpykloje

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 11:28

Cituoti(snekute @ Jul 9 2008, 09:15 AM) 33582
Sveikos mergaites! esu Ruta is Kauno, 25 metu. Neseniai atradau sia svetaine Noreciau paklausti jusu patarimo, gal zinote kokia veiksminga priemone nuo sausu plauku galiuku? Jie sakojasi labai greit, nespeji tik juos palyginti kirpykloje

mano irgi lygiai taip pat...tai as naudoju alieju plauku galiukams

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 11:43

Cituoti(snekute @ Jul 9 2008, 11:15 AM) 33582

Labas Ruta Sveika prisijungus

Man kai sakojosi plauku galiukai, kirpeja patare tepti aliejuku specialiu plaukams. Manau, tikrai rasi specialiose kirpykloms parduotuvese (ten buna kokybiskenes prekes), o ir prekybos centruose galima rasti labai paieskojus

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 11:48

Kad nesišakotų plaukų galiukai, naudojau specialų aliejų (galima pasirinkti ir pagal firmą, ir pagal kainą). Kažkiek padėjo.

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 14:09

Praejau daugeli specialiu kosmetikos parduotuviu, tokiu kaip Sarma, Drogas, KristiAna ir pan., bet ne viena pardaveja nieko plaukams pasiulyti negalejo. Nezinau, gal tiesiog tokia diena pasitaike Siaip mintis kreiptis i kirpykla gal visai gera..

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 16:53

na manau kad cia badetu reguliarus kirpimas ir aliejukas (labai yra geras is avonoarba Keunes),bet svarbu zinoti ,kad plaukams kenkia visokie dalykai tai kaip dazymai,dziovinimas fenu,tiesinimas,gal sukos netinkamos,gal sampunas negeras,pirma pagalvok,ar tikrai tinkamai juos priziuri?

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 17:33

taigi... tik kad butent mano plaukai yra jau ilga laika nedazyti (nusiauginau), nevartoju fiksacijos priemoniu, tiesinimo ar dziovinimo. Tiesa, Avono kazkada turejau, pripazistu, patiko. Idomu, ar jo vis dar galima uzsisakyt.

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 18:12

mano plaukai irgi labai sakojasi tai kerpu galiukus kas du men, tepu aliejuku tai atsigavo truputeli as naudoju semi de line aliejuka pirkau kirpykloje

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-09 18:20

avono aliejuko galima uzsisakyti,manau kad is avono jo daugiausiai ir padruoda,bent jau panevezy jis lb populiarus,kur nueisi visi ji turi

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-10 09:48

O ar padeda tie alejukas, kas naudoja ilgesni laika?

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-10 10:56

aisku yra is kiaunes aliejukas (Apie 70 lt) tai jis gydo tuos galiukus,o pvz kitas aliejukas,tai juos svelnina,lengviau issukuoti pasidaro,o tų šakojimusi manau bet kas neisgydis,nebent normaliai pasikirpti ir naudoti priemones kad netaip sakotusi,bet jei ant issisakojusiu galiuku nieko netepi tai juk tragiska,siurkstu ir baisiai atrodo

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-11 14:26

nesupranu as kame cia problema as pvz savo plauku jau 3 metus neduodu jokiem kirpejam ar pan,jie visada nukerpa daugiau,nors vyrai kirpejai man labiau patinka. nes ateini pas mergina kirpeja, o pas ja..atsiprasant trys plaukai ant galvos ir prasideda.........as tik namie kirpciukus pasitrumpinu. bet siaip plaukai ciki, as juos dievinu- ilgi iki uzpakalio jau nu sakojasi galiukai, bet problemosis to nedarau jokios, to tikrai nieks nepastebi, tik as, ir tai tik idemiai isiziurejus
o tie visi sudukai, kaip kondicionieriai, aliejai... meslas visiskas, neduoda jokios naudos. reik tik gero sampuno,kokybisko, ne uz 4 litus ramuneliu, dilgeliu arbateles, retsykiais masazas galvai, pagerinti kraujotaka ir kuo maistingesnis maistas- svieziai spaustos sultys kiausiniai ypac gerai
nepamirskite,kad sveikiem plaukam reik butinai baltymu, nes jie praktiskai is ju ir sudaryti ir butent tu baltymu esanciu piene ir kiausiniuose, taip pat vitaminu E, A, C
taip pat nereiketu plauku prievartaut nuolatiniais sukavimais, is ryto pasidarot sukuosena ir ramu
taip pat atsargiau su znyplem, lakais ir putom,susisukt zaismingas garbanas galima ir paprastais suktukais,jei norit bangeliu- tiks ir is drugnu plauku supintos kasytes
kalbu dabar kaip eksperte, nes zinokit kiek as esu komplimentu is visu prisiklauiusi del plauku,kad vaje

Eli.lt
Eli.lt

2008-07-15 11:45

Manija ,o tavo plaukai dazyti? nenoreciau su viskuo sutikti,kitiem buna svarbu plauku ilgis ir neduoda niekam kirpt nors atrodo klaikiai gal tavo plaukai paprasciausiai sveiki kazkokie ar stebuklingi,bet zinok as galiu pasakyti,kad man vien sampuno neuztenka

Sukurtos temos: 0   Diskusijose pasisake: 328

2010-06-22 18:08

http://www.infomed.lt/lt/2/portal/sveika_gyvensena,id,plaukai-per-mikroskopa 

Citata: Išsišakoję plaukų galiukai - pernelyg dažno šukavimo, taip pat šiurkštaus drėgnų ar dažytų plaukų šukavimo, sausinimo rankšluosčiu, itin tamprių plaukų gumyčių rezultatas.
Kaip išvengti? Galimas tik vienas sprendimas – nukirpti išsišakojusius galiukus. Pabandykite naudoti plaukų priežiūros priemones, kurių sudėtyje yra Dimethiconol, kuris padeda išvengti išsišakojusių galiukų.

Sukurtos temos: 3   Diskusijose pasisake: 322

2011-03-26 14:25

anksčiau labai kankino skilinėjantys ir išsišakoję galiukai, plaukus vis kirpau ir kirpau, nes negaliu, kaip kitos vaikščioti su nutriušusiais plaukais. Tačiau kai atradau natūralius aliejus baigėsi visos plaukų problemos problemos. Dabar plaukus galiu kirpti kas pusę metų ar net rečiau ir galiukai visai net neišsausėja.

Viršun ^ | Forumas > Plaukų priežiūra > Išsišakoję plaukai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)