Eli.lt |
2008-06-22 01:22
Sveiki,
viskas, apie ka noriu su jumis paplepeti, yra stai cia http://public.fotki.com/astos-galerija/ Labai kvieciu uzsukti. Tai mano paskutiniojo meto mieliausias hobis Tiesiog susidureme su problema, kad niekur neradome pirkti to ko norejome. Ir tada sove mintis pasidaryti kazka tooookio . Gal yra daugiau zmogeliuku forume, kurie panasiai sprendzia problemas? Butu be galo miela pasidalinti patitimi
|
| |
|
|
 Eli.lt |
2008-06-25 07:51
Lavista, nepaprastai gražūs ir originalūs šviestuvai Gal galėtum pasidalinti patarimais, kaip tokius pasigaminti? Įdomu, kur gauti karkasų gaubtui tvirtinti..
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-25 22:03
Cituoti(Adonė @ Jun 25 2008, 07:51 AM) 32789 Lavista, nepaprastai gražūs ir originalūs šviestuvai Gal galėtum pasidalinti patarimais, kaip tokius pasigaminti? Įdomu, kur gauti karkasų gaubtui tvirtinti..
Aciu
pasigaminti nera labai paprasta . Kol radau reikiamas medziagas, kol isbandziau ivairius medziagos tvirtinimo budus, perskaiciau nemazai literaturos, uztrukau nei daug nei mazai - du metus . Labiausiai del to, kad nieks nenorejo pagaminti man nedidelio kiekio karkasu . Svarsciau juos siustis is Anglijos, nes ten ju pilna kiekvienoje rankdarbiu parduotuveje, bet butu buve labai bangu... Gyvenu Vilniuj, o karkasus uzisakiau Kaune Tik ten sutiko pagaminti... Prasisvieciancio plastiko taip pat pirkau didelius lakstus, nes po mazai jo neparduoda ... O visa kita - fantazijos ir kruopstumo reikalas Naudoju lina, nes jis labai jaukus. Tvirtinu prie karkaso klijais arba darau ''sijona'' ir klostele po klosteles siunu rankomis .
Kadangi tokia veikla tikrai matyt pati keisciausia mano gyvenime (dirbu banke ) todel ieskau bendraminciu, kurios irgi kazka gaminasi pacios. Juk tai taip miela...
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-25 22:12
Man labai patiko "Kava su pienu" (jei nemaišau pavadinimo) - 8 paveiksliukas nuo viršaus
Aš dar pagalvojau, kad pradedančioms tikriausiai pakaktų įsigyti mažytę lempelę su gaubtu ir tą gaubtą pakeisti - dekoruoti pagal savo fantaziją. Juk dabar pigių lempelių tikrai būna, o pabandymui tiktų. Apžiūrėjus tavo darbus, man irgi maga pamiklinti pirštus, tik nežinau, kada pribręsiu tokiam eksperimentui O anksčiau net nebuvau sumąsčiusi, kad taip būtų galima dekoruoti savo namus.
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-25 23:03
Butent... dabar yra labai daug nebrangiu sviestuvu, kuriu gaubtai, kaip sako mano vyras, yra apie nieka . Tokie ypac tinka pradiniams eksperimentams. Karta pirkau toki, kur nuplesus virsutini audinio sluoksni liko karkasas su plastiku nuplesta sluoksni panaudojau vietoj iskarpos , t.y. ji islyginau ir pagal ji apsibreziau ant naujo audinio... o tvirtinti lengviausia siunant vidini sijona. tik trunka tai ilgai ir reikalauja didelio kruopstumo sekmes eksperimentuojant
|
| |
 Eli.lt |
2008-06-28 22:38
Tikrai gražūs šviestuvai... Atsimenu kažkada teko kabinti sieninius, rankų darbo šviestuvus iš Egipto, tai rankos drebėjo, nes baisu buvo išmesti.
|
| |
lavista
svečias |
2010-07-30 13:39
naujausi mano darbai ir postūmiai naujame puslapyje www.lumidea.lt !
|
| |
> Kitokie šviestuvai