|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 10
2009-11-04 10:36
pirma karta renkantis visada kankina abejones.Del kasdieniu veido ar kuno priemoniu neteko girdeti nusiskundimu.O kremukai ar sampunai,cia jau kiekvienam pagal odos tipa ir poreiki.Kad palengvinti pasirinkima yra kremuku,dekoratyvios kosmetikos ir parfumerijos megineliu.
Kvieciu merginas nesnausti ir isilieti i privilegijuotu pirkeju bureli,juk galima sutaupyti perkant pigiau.Kreipkites padesiu kuo galesiu : liepafaber@inbox.lt
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 2 Diskusijose pasisake: 83
2009-11-04 11:48
Paprastai aš ir pradedu nuo mėginukų. O norint uždirbti jų būtinai reikia. Čia jau investicija, bet be jos nepajudės versliukas
Daug jausti, vadinasi, daug gyventi.
|
| |
vilija24
svečias |
2009-12-27 21:56
labuka .as taipat pradejau nesenei platinti sia kosmetika.platinu marijampoleje.jai kas domina parasykit man y e.pasta.nikuska@bigmail.lt.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 1
2010-01-01 21:31
Jole 2009 11 04
Paprastai aš ir pradedu nuo mėginukų. O norint uždirbti jų būtinai reikia. Čia jau investicija, bet be jos nepajudės versliukas

pritariu, bet man kol suprantu ar kremas tinka, reikia keturis meginukus sunaudot 
dirbu su šia kosmetika trečius metus, jei kas domina - kreipkitės 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2010-01-04 14:46
esu girdėjusi, kad šios kosmetikos nepatartina naudoti ištisai, reikia daryti pertraukas
gal kas daugiau žinote?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 6 Diskusijose pasisake: 8
2010-01-08 22:02
Esu profesionali kosmetologe-vizaziste,pati naudoju ir dirbu su FL.Mielai pakonsultuosiu ir padesiu pasirinkti butent to,ko jums reikia.Taip pat darau kosmetikos proceduros ir makiaza .O tuos ,kurie noretu zinoti daugiau grozio sriti kvieciu i kosmetikos kursus.Tiems,kas spes uzsiregistruotis iki sausio20d.-nemokamai. Tel.8-60420067
MODELIŲ MOKYKLA"STARLIGHT" kviečia vaikus 5-13m. į nauja grupe(nuo kovo men.)Užsiregistravusiems iki
vasario27d. -nuolaidos.Tel.8 604200667
|
| |
Elodi
svečias |
2010-01-19 18:55
Kad reikia daryti pertraukas tikrai negirdėjau, bet žinau jog rizikinga šią kosmetiką maišyti su kitokia, daugiau chemijos savo sudėtyje turinčia kosmetika. Kadangi šios kosmetikos sudėtyje esantis deguonies transporteris (novaftemas) suaktyvina ląstelių veiklą, o jos savo ruožtu geriau priima ant odos tepamas priemones (taigi ir jose esančias chemines medžiagas). 
P.S. jei kam reikia faberlic Vilniuje, kreipkitės eglesfaberlic@gmail.com
|
| |
|
|
2010-03-02 20:30
Platinu faberlic kosmetika kaune, darau nemazas nuolaidas norincioms isigyti jos
rasykite: 862522215 arba shyrdelia@gmail.com
|
| |
|
|
2010-03-03 14:27
Naudoju sia kosmetika 2m.,pati platinu metus laiko.Kremais esu patenkinta,taciau visa kita siaip sau
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 1 Diskusijose pasisake: 64
2010-03-03 19:09
O kažin kaip kvepalai? Ta prasme, kaip laikosi? Kažkokius faberlico kvepalus nesenei bendradarbė rodė, tai kvapas sužavėjo, žadėjo mėginuką suorganizuoti, kad pasižiūrėčiau, kaip ten su jais, tik nesulaukiu niekiap
The human race has one really effective weapon, and that is laughter.
Mark Twain
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 5
2010-03-07 16:32
..Fabelric kvapai man patinka ir manau ju kaina ir kokybe tikrai gera.... kvapas issilaiko ilgokai
|
| |
|
|
2010-03-24 20:19
Man irgi patinka Faberlik kvepalai ir ne tik Todel ir pati pradejau platinti. Tai jei kam idomu rasykit ausryte@erdves.lt. As vilniete
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 8
2010-03-29 23:30
Sveikutes
Naudoju sia kosmetika ir esu ja labai patenkinta.Jei yra norinciu uzsisakyti Faberlic kosmetikos,higienos priemoniu ir t.t.prasu kreptis el.pastu sindi@info.lt Taip pat jei norite tapti konsultante ir isigyti kosmetikos pigiau bei uzsidirbti.
Pati tapau konsultante,tam,kad galeciau sios produkcijos isigyti pigiau,neuzilgo susiradau ir klienciu kurios dar ir dabar uzsisakinejai ir sekmingai naudojasi sia kosmetika.
Jei kiltu kokiu klausimu prasau kreiptis el.pastu sindi@info.lt
Paskutinį kartą redagavo: sindi (2010-03-29 23:36)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 10 Diskusijose pasisake: 436
2010-03-30 13:08
sindi 2010 03 29
Sveikutes
Naudoju sia kosmetika ir esu ja labai patenkinta.Jei yra norinciu uzsisakyti Faberlic kosmetikos,higienos priemoniu ir t.t.prasu kreptis el.pastu sindi@info.lt Taip pat jei norite tapti konsultante ir isigyti kosmetikos pigiau bei uzsidirbti.
Pati tapau konsultante,tam,kad galeciau sios produkcijos isigyti pigiau,neuzilgo susiradau ir klienciu kurios dar ir dabar uzsisakinejai ir sekmingai naudojasi sia kosmetika.
Jei kiltu kokiu klausimu prasau kreiptis el.pastu sindi@info.lt

o gal galite pasakyti - kuo faberlic geresne nei kitos kosmetikos?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-05-26 14:58
Turiu plaukų galiukų serumą - pradžioj labai patiko, o dabar nieko ypatingo, tiesiog galiukai gražiau krenta, nesipučia. Tušai kiek teko bandyt - nė vieno konsistensija nepatiko. Veido šveitiklis - neblogas, gerai valo odą. Daugiau nieko neteko išbandyt.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 18 Diskusijose pasisake: 515
2010-06-29 21:10
nieko dar nebandžiau

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 328
2010-08-08 19:38
Man toks platinimo būdas ne prie širdies... Negaliu tos kosmetikos normaliai apžiūrėti, pavartyti rankose, konsultantės ją tik giria, liaupsina - toks jų darbas. o paskui pamatai, kad nieko gero iš pirkinio
Paskutinį kartą redagavo: mylimavasara (2010-08-08 19:40)
|
| |
|
|
2011-05-16 14:37
Kviečiu prisijungti prie Faberlic vartotojų tinklo
Sveikutes , esu Faberlic kosmetikos vartotoja ir kartais konsultantė ,
kaip kada suspėju .
Pati daug ką naudoju , man patinka .
Įsitikinau , kad kokybė tikrai gera ir rekomenduoju prisijungti prie
mūsų.
Galėsite pirkti su didele nuolaida viską ką tik norėsite , tereikia tik
užsiregistruoti ir gauti savo numeriuką. Tą aš jums padėsiu padaryti .
Tik parašykit ir tą pačią dieną jau galėsite užsisakyti .
REGISTRACIJA NEMOKAMA iki gegužės 31 d.
Tikrai verta , nes kompanijos ateitis didelė . Nuo Spalio mėn . turėsime
labai didelį asortimentą , buitinę chemiją , virtuvinius puodus ,
aksesuarų ir dar daugiau dekoratyvinės kosmetikos ir kvepaliukų .
Kodėl?
Nes prie Faberlic prisijungia 2 firmos , rusų ELDESTAR ir INFINUM.
Žodžiu daug naujienų ir galimybės didelės.
Jokių įsipareigojimų užsirašius ! Norite perkate , norite ne.
Laukiu visų norinčių , rašykit , klauskit apie viską išsamiai
paplepėsim
faberinf@gmail.com
+37064732802
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 32
2011-09-01 20:18
Kazkada seniai dirbtas darbas
> Faberlic kosmetika