Forumas > Kūno priežiūra > epiliatoriai ir depiliatoriai
1

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-29 19:44

ka apie juos manote? kokius atsiliepimus girdejote? (wieniems iauga plaukeliai po epiliatoriaus naudojimo, kitiems nepakeliamas skausmas ir pan.). O gal kuri naudoja? pasidalinkim patirtimi ir ziniomis mastau nusipirkti koki, bet abejoju ar werta leist pinigus, gal ir toliau wargt su kremais ir peiliukias, putom wisokiom..

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-29 19:56

Cituoti(sky-m @ Apr 29 2008, 07:44 PM) 28099
ka apie juos manote? kokius atsiliepimus girdejote? (wieniems iauga plaukeliai po epiliatoriaus naudojimo, kitiems nepakeliamas skausmas ir pan.). O gal kuri naudoja? pasidalinkim patirtimi ir ziniomis mastau nusipirkti koki, bet abejoju ar werta leist pinigus, gal ir toliau wargt su kremais ir peiliukias, putom wisokiom..

na mano drauge turi,bet tik viena karta bande su ta programa kur rauna (skausmas nepakeliamas),tik vat nzn ar pas ja yra ta saldymo programa,o seip jis nusistato ant skutimo operacijos,or skuta,taippat kaip su peiliukais as irgi girdejau,kad kai kam iauga plaukeliai

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-29 20:14

tai wa, todel ir bijau, kad po to nestowetu kur kampe, pinigai studentams juk nesimeto esu bandziusi pas pussesere pazasti epiliuot, o wargeli... kita teko skusti peiliuku

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 07:55

turiu brauno silk epil....kas is to,kad saldantis,bet vistiek skauda nors kojos,tai jau pripratusios.kazkada bandziau pazastis epiliuot...skausmas tai nepakeliamas,vienos pazasties tik kelius plaukelius nuepiliavau,o pabaigiau su skutikliu su peiliukais,o apie bikinio sriti tik pagalvojus siurpas nukrecia.tai stovi dabar padetas.o beto ir plaukeliai greiciau atauga (nors reklamose pasakoja,kad buna neatauge 4 ir daugiau savaiciu ) o dar tie spuogeliai lieka kelioms paroms,kol isnyksta tai tiek is tu issvajotu graziu koju (o reklama zadejo!! ) tikriausiai tapau dar viena reklamos auka

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 08:45

su skustuvu nuskutus tai mane pradeda jau kita diena lysti "spygliukai",o po epiliatoriaus,tai jau po savaites-pusantros

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 08:46

hm, o dabar juk yra wisokiu, kur daugiau tu ciuptuku ar maziau, ati ir skausmo intensywuma galima pasirinkti as irgi kazkaip swajoju, nes atsibodo, nespeji pasalint tu gauru, o ir wel ziurek wisa pukuota...

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 09:03

niu joa,gali rinktis koki nori rezima,bet,kuo maziau ciuptuku tuo ilgiau (skausmingai) kankinsies,aisku pasirinkus daugiau ciuptuku viskas uztruks trumpiau (45 sekundes nuo kauliuko iki kelio),bet taip didesnis skausmas,nes israuna daugiau plaukeliu vienu metu.seip tai ipratau epiliuotis tik po gero mirkimo vonioje nes tada poros labiau atsiveria ir ne taip skausminga,o po epiliavimo iskart salta kompresiuka (buvo prie epiliatoriaus) uzsidedu

aisku po kurio laiko epiliatorius tikrai atsiperka

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 11:25

atsiperka,tik laiko daug daugiau uzima,nei skutantis skutikliu o seip tai manau,kad tai geras daiktas...o skausmui mes pakancios juk mes stiprioji lytis

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 12:28

Aš irgi vis svajojau apie tokį daikčiuką, bet kai pasižiūrėjau kainas, tai tokį geresnį galima nusipirktu už 200-300lt O man, kaip ir sky-m, pinigai ant kelio nesimėto- retai būna atliekamų Kol kas tai naudoju vaško juosteles, arba pleistrus, kaip aš juos vadinu Prie skausmo priprantama, o ir plaukeliai ne taip greit atauga kaip skutant, tačiau tepliotis su vašku nusibosta... Vasarą eisiu padirbėti ir galvoju nusipirkti epiliatorių- žiūrėsim kas gausis

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 13:29

Iš pradžių ir aš taip galvojau, bet pasižiūrėjau, kad tie brangesni turi daug guminių pirštukų, šaldymo pirštines ir labai daug visokių papildomų funkcijų, kaip pasirenkamas skutimosi greitis, plaukelių rovimo intensyvumas ir pan, taigi visa tai kiek sumažina skausmą. Be to, mano nuomone, tai būtų ilgalaikė investicija, taigi visai apsimoka pirkti brangesnį

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 14:58

Cituoti(galadriell @ Apr 30 2008, 01:29 PM) 28338
Iš pradžių ir aš taip galvojau, bet pasižiūrėjau, kad tie brangesni turi daug guminių pirštukų, šaldymo pirštines ir labai daug visokių papildomų funkcijų, kaip pasirenkamas skutimosi greitis, plaukelių rovimo intensyvumas ir pan, taigi visa tai kiek sumažina skausmą. Be to, mano nuomone, tai būtų ilgalaikė investicija, taigi visai apsimoka pirkti brangesnį

as irgi taip manau,kad po to tas uz 100 lt gali buti niekam tikes ir is vis pinigai bus i bala,o uz kokius 200lt bent jau naudosi

Eli.lt
Eli.lt

2008-04-30 23:39

Geriau pirkti brangesni, nei pati pigiausia, nes vistiek turesit ji ilga laika. Skausmas tai tikrai didelis, prie koju dar galima priprasti, reikia butinai jas pries darant susildyti - pamasazuoti arba po karstu vandeniu pakisti. Bet kai darausi pazastis arba bikini, tai kiekviena karta net asaros istryksta. Pastebejau, kad plaukai greiciausiai atauga ant koju po epiliacijos - mazdaug po 1,5 sav. Ant pazastu ir bikini - po 3 sav.

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-01 20:56

Aš tai prie bikinio išvis nelįsčiau su epiliatorium- jaučiu skausmas oj koks būtų Norėčiau kada salone pabandyti nusidepiliuoti bikinį ir kojas. Žiūrėjau kainas internete, tai kai kur visai įkandamos 50-100lt. Mano plaukeliai taip pat stori, tamsūs, tai kai nuskutu, jau kitą dieną kojos spygliukais pasidengusios Vasarą tai tik skutu ir skutu... O gal kuri iš jūsų darėte depiliaciją salone? Kaip ilgai neataugo plaukeliai? Ar skauda? Ir kaip visgi su kainom?

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-01 23:00

Cituoti(galadriell @ May 1 2008, 08:56 PM) 28512
Aš tai prie bikinio išvis nelįsčiau su epiliatorium- jaučiu skausmas oj koks būtų Norėčiau kada salone pabandyti nusidepiliuoti bikinį ir kojas. Žiūrėjau kainas internete, tai kai kur visai įkandamos 50-100lt. Mano plaukeliai taip pat stori, tamsūs, tai kai nuskutu, jau kitą dieną kojos spygliukais pasidengusios Vasarą tai tik skutu ir skutu... O gal kuri iš jūsų darėte depiliaciją salone? Kaip ilgai neataugo plaukeliai? Ar skauda? Ir kaip visgi su kainom?

as tei tik nuo veido usiukus su vasku depiliavau salone,tai patikekit skausmas tikrai didelis ka jau kalbeti apie bikini

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-01 23:03

Cituoti(galadriell @ May 1 2008, 09:56 PM) 28512

Skausmas, tai didelis, bet kai reikia - istverti galima.

Depiliacijos ir epiliacijos rezultatai beveik tokie pat, plaukai ataugineti pradeda po 1,5-2 savaiciu. Man pazastys ir bikini leciau pradeda ataugineti po epiliacijos, po dep - greiciau. Skauda tai tikrai, bet aisku galima iskenteti. Labai priklauso nuo vasko rusies - buna net specialus jautriai odai. Ir dar - man vienas dalykas del depiliacijos nepatinka: tai kai nueinu ruda (idegusi) - tai su tom juostelem ir idegis siek tiek nusiplesia.

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-01 23:10

O kaip su kainom? Nes pakankamai dažnai būna, kad internete kainos vienokios, o nuėjus į saloną tau pateikiamos visai kitos, dažniausiai daug didesnės

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-02 09:47

Cituoti(nija @ May 1 2008, 11:03 PM) 28529
Skausmas, tai didelis, bet kai reikia - istverti galima.

Depiliacijos ir epiliacijos rezultatai beveik tokie pat, plaukai ataugineti pradeda po 1,5-2 savaiciu. Man pazastys ir bikini leciau pradeda ataugineti po epiliacijos, po dep - greiciau. Skauda tai tikrai, bet aisku galima iskenteti. Labai priklauso nuo vasko rusies - buna net specialus jautriai odai. Ir dar - man vienas dalykas del depiliacijos nepatinka: tai kai nueinu ruda (idegusi) - tai su tom juostelem ir idegis siek tiek nusiplesia.

as kiek prisiskaiciau internete, tai kitos specialiai po isertuwiu eina, kad skausmas nebutu toks didelis, arba kurios pacios namie su karstu wasku daros irgi tik po baliaus sake bikini ziauuuuuriai skauda, bet kaskart wis maziau, nes suploneja plaukiukai kazkiek as wistiek nesiryzciau...

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-09 18:37

Sveikos As naudoju epiliatoriu ne tik kojoms, bet ir bikini. Pirma karta skausmas Bet pripratau, nes plaukeliai tikrai plonesni atauga. Siuo metu galvoju, koki epiliatoriu isigyti, nes senasis atidirbo savo.

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-10 18:56

Aš internete pasiskaičia apie juos, tai padariau išvadą, kad neapsimoka pirkti su šachmatiniu tų pincetukų išdėstymu, nes tada reikia keliskart pravažiuoti pro tą pačią vietą ir skauda oj kaip

Eli.lt
Eli.lt

2008-05-10 19:13

Cituoti(sky-m @ May 2 2008, 07:47 AM) 28534
as kiek prisiskaiciau internete, tai kitos specialiai po isertuwiu eina, kad skausmas nebutu toks didelis, arba kurios pacios namie su karstu wasku daros irgi tik po baliaus sake bikini ziauuuuuriai skauda, bet kaskart wis maziau, nes suploneja plaukiukai kazkiek as wistiek nesiryzciau...

manau,kad isgert reikia normaliai ir tada skausmo kaip ir nejusi,nes po isgertuviu tai galva gali plysti,tai epiliuotis noro jokio nebus

1

Viršun ^ | Forumas > Kūno priežiūra > epiliatoriai ir depiliatoriai

Prisijungti su
Šiandien gimtadienius švenčia (18)