|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-06-30 13:25
Neturiu tokio daikčiuko, tačiau svajojau turėti...Na, bet kai paskaičiau jūsų komentarus, tai ujuijui išsigandau skausmo... Negalvojau kažkaip, kad skauda... Vien dėl kojų jo pirkti nemanau, kad apsimoka.. Taigi kiekvieną dieną po dušu maudaisi ir gali pasiskust peiliuku... Aš dėl pažastatų galvojau pirkt, bet jeigu toks didelis skausmas, tai gal aš jau geriau su peiliukais. O gal kas bandėt grožio salone bikini sritį depiliuot? Kokie būdai grožio salone neskausmingiausi?
|
| |
|
|
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 45
2009-06-30 13:30
- !!!kuo galima nudepiliuoti plaukelius ant slaunu (virs keliu)?? nes ten pas mane irgi truputi yra plaukeliu...
|
| |
|
|
2009-06-30 13:35
o grozio salonose pati nesilankiau, bet esu girdejusi kad geriausias ir populiariausias budas salint plaukelius bikinio zonoje vasku. deja si procedura irgi skausminga, bet skausmo ilgai kesti nereikia. tik viena sekunde pakentesi ir galesi nesirupint plaukeliais ilgiau menesio. 
lady 2009 06 30
Neturiu tokio daikčiuko, tačiau svajojau turėti...Na, bet kai paskaičiau jūsų komentarus, tai ujuijui išsigandau skausmo... Negalvojau kažkaip, kad skauda... Vien dėl kojų jo pirkti nemanau, kad apsimoka.. Taigi kiekvieną dieną po dušu maudaisi ir gali pasiskust peiliuku... Aš dėl pažastatų galvojau pirkt, bet jeigu toks didelis skausmas, tai gal aš jau geriau su peiliukais. O gal kas bandėt grožio salone bikini sritį depiliuot? Kokie būdai grožio salone neskausmingiausi?
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 291
2009-06-30 13:39
O gal gali parekomenduoti konkretų grožio saloną?
|
| |
|
|
2009-06-30 13:43
lady 2009 06 30
O gal gali parekomenduoti konkretų grožio saloną?
na konkretaus taj rekomenduoti negaliu, kadangi pati ne bandziau i joki eiti. bet esu isitikinus kad visose padoriuose grozio salonuose gerai depiliuoja, nes ten nieko sunkaus nera. Beje vasku depiliacija galima atlikt ir namuose, tereikia parduotuveje nupirkti vasko depiliavimui bikinio srity, (pvz. veet nebloga) ir be to ne ipac prangus. man atrodo iki 10 LT siekia.
|
| |
 Eli.lt |
2009-06-30 16:26
As naudojau epiliatoriu aisku kad skauda bet kentet galima,vat viena diena jisai man suluzo ir teko kita koja man nuskust tai skirtumas tikrai matesi,plaukeliai irgi keli iaugo bet kad taip nebutu reikia butinai sveist kojas.kitu vietu nebandziau bet skausmas tikrai ziaurus.dabar galvoju ar pirkt nauja ar ne,nes dabar vasara tai tie visi depiliaciniai kremai uzkniso vos dviem kartams o plaukeliai po poros dienu vel auga ,o nuo skustuvu mano kojos susierzina pradeda niezeti ir plauku vel pilna koja,tad visur yra ir pliusu ir minusu.
|
| |
|
|
2009-06-30 20:31
kuo galima nudepiliuoti plaukelius ant slaunu (virs keliu)??
Paskutinį kartą redagavo: coliuke (2011-03-02 09:29)
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 81 Diskusijose pasisake: 1359
2009-07-01 08:48
Ant šlaunų - tik su vašku. Patikėk, išbandžius visko
Na, nebent tave tenkina skutimasis peiliuku arba depiliacjos kremai.
O dėl skausmo... Ką aš žinau... Gal pirmais kartais ir skaudžiau truputuką. Paskui tie plaukeliai retėja, plonėja jų šaknys, pripranti prie to jausmo ir viskas ten normaliai.
Nežinau, kaip kitos, bet jei nori atrodyti tvarkingai, vis tiek reikia depiliuotis vienąkart per savaitę. Na gal vienąkart per dvi savaites. Nes jei išdygsta ne vieni, tai kiti plaukeliai.
Eli.lt forumo DUK
Eli.lt forumas. Kaip naudotis?
|
| |
|
|
2009-07-01 12:50
aciu didelis, Giedre.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 34 Diskusijose pasisake: 571
2009-07-03 20:51
nesidepiliuoju...
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 9 Diskusijose pasisake: 478
2009-07-04 14:20
Giedre 2009 07 01
Ant šlaunų - tik su vašku. Patikėk, išbandžius visko
Na, nebent tave tenkina skutimasis peiliuku arba depiliacjos kremai.
O dėl skausmo... Ką aš žinau... Gal pirmais kartais ir skaudžiau truputuką. Paskui tie plaukeliai retėja, plonėja jų šaknys, pripranti prie to jausmo ir viskas ten normaliai.
Nežinau, kaip kitos, bet jei nori atrodyti tvarkingai, vis tiek reikia depiliuotis vienąkart per savaitę. Na gal vienąkart per dvi savaites. Nes jei išdygsta ne vieni, tai kiti plaukeliai.
pilnai pritariu 
...Jeigu gyvenimas tau duoda citriną, išspausk iš jos visą limonadą!....
|
| |
 Eli.lt |
2009-08-10 00:56
O man vis problema su iaugusiais plaukeliais ka daryt ,kaip tvarkyt sita dalyka.jau epiliatoriaus kazkur virs menesio nenaudojau,tik skutausi bet vistiek sita problema kankina.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 2
2009-09-07 00:23
Nusirdziai patariu NEPIRK sito nesamoningo daikto Nebent jei yra galimybe pasiskolink vienam kartui is drauges ir tada nuspresk...... as kol kas tik viena drauge turiu kuriai sis aparatas patinka be galo, o siaip nesamoniu nesamone, pati pirkau uz 300 lt su ledu ir t.t. tas ledas isvis ne prie ko, naudos jokios..... Manau pabanzius suprastai, jog skustis yra vieni juokai..... Na bet kaip sakant kiekvienam savo.....

|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 184
2009-09-07 09:34
O aš tai džiaugiuosi Per vasara kokiu 3 kartus tik naudojau O kad neiaugtų plaukeliai reikia naudoti pylinga kojoms 
Raukšlės žmogaus veide turėtų atsirasti vien nuo juoko 
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 3 Diskusijose pasisake: 322
2010-05-25 22:23
gal galėtume parekomenduoti tikrai geras vaško juosteles arba paruošiamą vašką. Kaina - nesvarbu.
|
| |
as
svečias |
2010-12-31 13:34
O as turiu epiliatoriu ir labai dziaugiuosi juom. pirmas kartas kai ji naudoji ir yra skausmingiausias, todel dauguma ir meta ji i sona. bet po naudojimo plaukeliai atauga ne vienodai ir dar lengviau bei ne taip skausminga juos epiliuoti dar karta. O pliusas didelis, kad epiliuoti reikia labai retai(ne kaip naudojant skutimosi peiliukus ar depiliuojancius kremus).
|
| |
...
svečias |
2011-04-11 14:41
na as naudoju epiliatoriu ir man patinka peiliukai tikrai uzkniso negyvai... ir naudojant epiliatoriu tikrai ten taip jau ziauriai, kaip kai kas sako, neskauda..aisku nemalonu, bet skausmas tikrai pakeliamas.
|
| |
...
svečias |
2011-04-11 14:43
beje, geru atsiliepimu girdejau apie nauja isradima: depiliacija cukraus pasta. ne taip skauda, nes plaukeliai salinami palei plauka, o ne pries.
|
| |
|
|
Sukurtos temos: 0 Diskusijose pasisake: 7
2012-02-18 11:36
Kokios firmos epiliatorius naudojat? nes mano drauge kaškoki nusipirko tai labai jau kažkoki lieva. Aš tai tik db ruošiuosi pirkti nes peiliukai tai tikrai jau užkniso. Norečiau kokio iš pigesniu, bet bijau kad nepasitesins kokybe ir pigumas. Gal kas naudojat http://www.varle.lt/#!/higienos-reikmenys/epiliatoriai/epiliatorius-braun-se-2170-20179.html šita epiliatoriu. Gal butu galima išgirsti atsiliepimu?
|
| |
Vika
svečias |
2012-04-05 17:13
Na aš pati naudoju http://www.varle.lt/#!/higienos-reikmenys/epiliatoriai/epiliatorius-braun-se-7180-20463.html štai toki epiliatoriu. Tai tikrai esu labai patenkinta
|
| |
> epiliatoriai ir depiliatoriai